Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tyst och effektiv vattenkylare med RGB-belysning

Corsair Hydro H150i PRO

  Art.nr: 1006149
  • Passar till LGA 1150,1151, 1155
  • Passar till AMD AM2, AM3, AM4
  • Upp till 1600 RPM
  • Häftig RGB-belysning
  • 5 års garantitid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Hydro-serien H150i PRO är en CPU-kylare med extrem prestanda, som packar tre stycken 120mm fläktar och en 360mm radiator till ett nöjespaket. Med PWM-fläktar som sträcker sig upp till 1600 RPM, är det enkelt att byta från låg hastighet till hög hastighet när du behöver kyla ner din CPU. Med häftig RGB-belysning som ger ett snyggt ljus i din dator.

Enkel installation

En modulär och verktygsfritt monteringsfäste möjliggör snabb och smärtfri installation på alla moderna Intel och AMD AM4-processorer.

Corsair iCUE

CORSAIR iCUE-programvaran gör det möjligt att justera RGB-belysning, individuella fläkthastigheter och pumphastighet med övervakning av CPU- och kyltemperaturer. 

Håll din dator tyst men välkyld

Slipp höra irriterande fläktljud med H150i PRO. Magnetiska levitations lager betyder galen kylkraft och jämn och tyst rotation, men om det fortfarande inte är tillräckligt tyst för dig, stannar vår Nero RPM-kylprofil i Corsair iCUE-programmen dina fläktar helt och hållet vid låga temperaturer.

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1006149 Corsair Corsair Hydro H150i PRO CW-9060031-WW Corsair Hydro-serien H150i PRO är en CPU-kylare med extrem prestanda, som packar tre stycken 120mm fläktar och en 360mm radiator till ett nöjespaket. Med PWM-fläktar som sträcker sig upp till 1600 RPM, är det enkelt att byta från låg hastighet till hög hastighet när du behöver kyla ner din CPU. Med häftig RGB-belysning som ger ett snyggt ljus i din dator. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel installation En modulär och verktygsfritt monteringsfäste möjliggör snabb och smärtfri installation på alla moderna Intel och AMD AM4-processorer. Corsair iCUE CORSAIR iCUE-programvaran gör det möjligt att justera RGB-belysning, individuella fläkthastigheter och pumphastighet med övervakning av CPU- och kyltemperaturer.  Håll din dator tyst men välkyld Slipp höra irriterande fläktljud med H150i PRO. Magnetiska levitations lager betyder galen kylkraft och jämn och tyst rotation, men om det fortfarande inte är tillräckligt tyst för dig, stannar vår Nero RPM-kylprofil i Corsair iCUE-programmen dina fläktar helt och hållet vid låga temperaturer. Vattenkylning till dator 5 4 1789 SEK 1789 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Vattenkylning till dator