Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd kylare med fantastisk prestanda

Corsair Hydro H80i

  Art.nr: 181340
  • 1150,1155, 1156, 1366 & 2011
  • FM1, FM2, AM2 & AM3
  • 2x 120 mm fläktar
  • 2700 RPM
  • 77 CFM

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Hydro H80i

Skydda din hårdvara och öka din processors överklockningspotential. Dubbla fläktar och en dubbelt så bred kylare levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H80i levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage.

Corsair Link

Med Corsair Link behövs ingen extra hårdvara, du ansluter enkelt den medföljande Corsair Link-kabeln till ett USB-uttag på moderkortet och laddar in mjukvaran i datorn och får full översikt på din processors temperatur. Dessutom får du möjlighet att direkt justera kyleffekten.

Avancerad fläktdesign

Tack vare den medföljande 120mm fläkten som har specialbyggda rotationsblad kan du vara säker på att du får ett stabilt luftflöde med låg ljudnivå. 

Verktygsfritt monteringskit

Den modulära designen gör installationen enkel, och är kompatibelt med Intel-och AMD-processorer.

Sweclockers testar

Test från sweclockers, läs mer här

Corsair Corsair Hydro H80i CW-9060008-WW Corsair Hydro H80i Skydda din hårdvara och öka din processors överklockningspotential. Dubbla fläktar och en dubbelt så bred kylare levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H80i levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage. Corsair Link Med Corsair Link behövs ingen extra hårdvara, du ansluter enkelt den medföljande Corsair Link-kabeln till ett USB-uttag på moderkortet och laddar in mjukvaran i datorn och får full översikt på din processors temperatur. Dessutom får du möjlighet att direkt justera kyleffekten. Avancerad fläktdesign Tack vare den medföljande 120mm fläkten som har specialbyggda rotationsblad kan du vara säker på att du får ett stabilt luftflöde med låg ljudnivå.  Verktygsfritt monteringskit Den modulära designen gör installationen enkel, och är kompatibelt med Intel-och AMD-processorer. Sweclockers testar Test från sweclockers, läs mer här Vattenkylning till dator 4,1 12 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Vattenkylning till dator