Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Moderkort med socket sTRX4 för 3:e generationen Ryzen Threadripper

ASUS PRIME TRX40-PRO

  Art.nr: 1010782
 • ATX formfaktor
 • Socket sTRX4
 • Stöd för 2-Way SLI & Crossfire
 • Max 256 GB DDR4 RAM-minne
 • Gigabit LAN

Kombinera med

ASUS PRIME TRX40-PRO
Produkt du tittar på: Moderkort med socket sTRX4 för 3:e generationen Ryzen Threadripper

5 490:-


 • Pris: 26 559:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Prime TRX40-PRO är utrustad med ett professionellt yttre och tillgodoser användare med seriös målsättning, som föredrar att använda sina Ryzen™-processorer till mer produktiv nytta. Prime TRX40 har ett brett utbud av inställningsalternativ för tillgänglig prestanda.

Med Stabil kraft, intuitiv kylning och flexibla överföringsalternativ, tillsammans med den senaste Ryzen Threadripper™-processorn, med ökat antal kärnor och bandbredd, är Prime TRX40-Pro redo för action. 

Prime TRX40-Pro ger bättre prestanda genom att använda seriella point-to-point-länkar, vilket ger ökad bandbredd och stabilitet. Dessutom ger TRX40 Pro upp till 7 st USB 3.2-portar, 8 st SATA 6Gbps portar, och 3 st M.2 socket 3 och PCIe 4.0-stöd.

5X Protection III

Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator.

5 x ASUS protection

5-Way Optimization

5-Way Optimization tar hand om alla komplexa inställningar med ett klick. Den optimerar 5 viktiga delar av systemet baserat på användning i realtid – du får superb processorprestanda och energieffektivitet, stabil digital strömtillförsel, kylning och tysta fläktprofiler samt även nätverks- och ljudinställningar anpassade till programmen du använder. Optimering på 5 sätt garanterar kortfattat att din dator passar perfekt för spelande, underhållning, produktivitet eller nästan vad som helst.

ASUS Languard

ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Inte nöjd med lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två av totalt tre PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via PRIME TRX40 inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

DDR4 överklockning

PRIME TRX40-PRO tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4400 MHz och mer. Vässad produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt crosstalk mellan custom trace paths, så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet.

Titta även på

(0 st)
 • ATX-formfaktor
 • Socket sTRX4
 • 3 x M.2 Socket 3 PCIe 4.0

6 790:-

Titta även på

(0 st)
 • ATX-formfaktor
 • Socket sTRX4
 • 3 x M.2 Socket 3 PCIe 4.0

6 790:-

1010782 ASUS ASUS PRIME TRX40-PRO 90MB12F0-M0EAY0 Prime TRX40-PRO är utrustad med ett professionellt yttre och tillgodoser användare med seriös målsättning, som föredrar att använda sina Ryzen™-processorer till mer produktiv nytta. Prime TRX40 har ett brett utbud av inställningsalternativ för tillgänglig prestanda.Med Stabil kraft, intuitiv kylning och flexibla överföringsalternativ, tillsammans med den senaste Ryzen Threadripper™-processorn, med ökat antal kärnor och bandbredd, är Prime TRX40-Pro redo för action.  Prime TRX40-Pro ger bättre prestanda genom att använda seriella point-to-point-länkar, vilket ger ökad bandbredd och stabilitet. Dessutom ger TRX40 Pro upp till 7 st USB 3.2-portar, 8 st SATA 6Gbps portar, och 3 st M.2 socket 3 och PCIe 4.0-stöd. 5X Protection III Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator. 5-Way Optimization 5-Way Optimization tar hand om alla komplexa inställningar med ett klick. Den optimerar 5 viktiga delar av systemet baserat på användning i realtid – du får superb processorprestanda och energieffektivitet, stabil digital strömtillförsel, kylning och tysta fläktprofiler samt även nätverks- och ljudinställningar anpassade till programmen du använder. Optimering på 5 sätt garanterar kortfattat att din dator passar perfekt för spelande, underhållning, produktivitet eller nästan vad som helst. ASUS Languard ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning M.2/NVMe PCIe RAID Support Inte nöjd med lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två av totalt tre PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via PRIME TRX40 inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. DDR4 överklockning PRIME TRX40-PRO tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4400 MHz och mer. Vässad produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt crosstalk mellan custom trace paths, så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet. AMD Socket eTRX4 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. AMD Socket eTRX4