Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ATX-moderkort med X370-chipset för AMD Ryzen 7-serien

ASUS PRIME X370-PRO

  Art.nr: 242781
  • ATX formfaktor
  • Socket AM4
  • M.2 SSD-port
  • Max 64 GB minne
  • Gigabit LAN

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime.

Det ger bättre prestanda genom att använda seriella point-to-point-länkar, vilket ger ökad bandbredd och stabilitet. Dessutom ger X370 Pro upp till åtta USB 3.0 / 3.1-portar, åtta SATA 6Gbps portar, och 32 GB / s M.2 och PCIe 3.0-stöd. Intel X370 stöder också integrerad grafik, så att du kan njuta av det allra senaste inom grafikprestanda .

5X Protection III

Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator.

ASUS Languard

ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Inte nöjd med en enda lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

242781 ASUS ASUS PRIME X370-PRO PRIME X370-PRO ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime. Det ger bättre prestanda genom att använda seriella point-to-point-länkar, vilket ger ökad bandbredd och stabilitet. Dessutom ger X370 Pro upp till åtta USB 3.0 / 3.1-portar, åtta SATA 6Gbps portar, och 32 GB / s M.2 och PCIe 3.0-stöd. Intel X370 stöder också integrerad grafik, så att du kan njuta av det allra senaste inom grafikprestanda . 5X Protection III Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator. ASUS Languard ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning M.2/NVMe PCIe RAID Support Inte nöjd med en enda lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet. AMD Socket AM4 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4