Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ATX-moderkort med X470-chipset för AMD Ryzen™

ASUS PRIME X470-PRO

  Art.nr: 1003443
  • ATX formfaktor
  • Socket AM4
  • M.2 SSD-port
  • Max 64 GB RAM-minne
  • Gigabit LAN

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime.

Det ger bättre prestanda genom att använda seriella point-to-point-länkar, vilket ger ökad bandbredd och stabilitet. Dessutom ger X470 Pro upp till nio USB 3.0 / 3.1-portar, sex SATA 6Gbps portar, och två stycken 32 GB / s M.2 och PCIe 3.0-stöd.

5X Protection III

Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator.

ASUS Languard

ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Inte nöjd med lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via PRIME X470-PRO inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003443 ASUS ASUS PRIME X470-PRO 90MB0XG0-M0EAY0 ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime. Det ger bättre prestanda genom att använda seriella point-to-point-länkar, vilket ger ökad bandbredd och stabilitet. Dessutom ger X470 Pro upp till nio USB 3.0 / 3.1-portar, sex SATA 6Gbps portar, och två stycken 32 GB / s M.2 och PCIe 3.0-stöd. 5X Protection III Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator. ASUS Languard ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning M.2/NVMe PCIe RAID Support Inte nöjd med lagringsenhets läs / skrivhastigheter? Lägg dig i omkörningsfilen och bygg en RAID 0 array med två PCIe lagringsenheter och njut av dataöverföringar med blixtens hastighet. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via PRIME X470-PRO inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. AMD Socket AM4 1689 SEK 1689 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4