Nyhet

Gamingmoderkort med Wifi 6 och stöd för 3:e gen Ryzen

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING(WI-FI)

  Art.nr: 1013498
  • AMD B550-chipset
  • ASUS Aura Sync
  • WiFi 6 802.11ax
  • Socket AM4
  • ATX-formfaktor

Kombinera med

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING(WI-FI)
Produkt du tittar på: Gamingmoderkort med Wifi 6 och stöd för 3:e gen Ryzen

2 490:-


  • Pris: 8 568:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG Strix B550-F Gaming är ett ATX-moderkort som kombinerar snygg design med grym prestanda och otroliga  ljudkomponenter för att leverera grymma spelupplevelser. Det har stöd för den tredje generationens AMD-processorer i Ryzen-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG-funktioner kliver du upp till nästa nivå inom prestanda för att ge dig fördelar gentemot dina motståndare när du spelar. 

Förutom en 2,5 Gigabit LAN-port som är skyddad av ASUS LANGuard är ROG Strix B550-F Gaming bestyckat med WiFi 6 802.11ax för att du ska kunna välja den nätverksanslutning som passar dig bäst.

ASUS AURA SYNC

ASUS Aura Sync RGB

Moderkortet har dubbla RGB-headers varav den ena har stöd för att ansluta addresserbara RGB-strips. Med Aura Sync kan du synkronisera all din RGB-belysning till samma färgscheman alternativt välja olika fäger och effekter. Säkerställ att fläktar, grafikkort och andra komponenter med RGB har stöd för Aura Sync.

SupremeFX-ljud

ROG Strix häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropout-regulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III, du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet.

Gamefirst 4

Gamefirst 4 optimerar nätverkstrafiken för snabbare och lagg-fritt online-spelande. Multi-Gate Teaming samlar alla nätverks-kontroller för att skapa en enda massiv bandbredd. Du kommer också kunna ta del av nya "intelligent Mode", vilket automatiskt samlar ihop information till en databas genom att analysera data för att säkerställa att varje spel optimeras för den bästa möjliga prestandan.

ASUS-Grid

Den helt nya ASUS Grid-portalen håller dig uppdaterad med de senaste drivrutinerna och BIOS-utgåvorna. Dess användarvänliga användargränssnitt kan konfigureras för att visa en mängd olika information, inklusive säkerhetsuppdateringar, de senaste ROG-nyheterna, spelevenemang och specialerbjudanden.

1013498 ASUS ASUS ROG STRIX B550-F GAMING(WI-FI) 90MB14F0-M0EAY0 ASUS ROG Strix B550-F Gaming är ett ATX-moderkort som kombinerar snygg design med grym prestanda och otroliga  ljudkomponenter för att leverera grymma spelupplevelser. Det har stöd för den tredje generationens AMD-processorer i Ryzen-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG-funktioner kliver du upp till nästa nivå inom prestanda för att ge dig fördelar gentemot dina motståndare när du spelar.  Förutom en 2,5 Gigabit LAN-port som är skyddad av ASUS LANGuard är ROG Strix B550-F Gaming bestyckat med WiFi 6 802.11ax för att du ska kunna välja den nätverksanslutning som passar dig bäst. ASUS Aura Sync RGB Moderkortet har dubbla RGB-headers varav den ena har stöd för att ansluta addresserbara RGB-strips. Med Aura Sync kan du synkronisera all din RGB-belysning till samma färgscheman alternativt välja olika fäger och effekter. Säkerställ att fläktar, grafikkort och andra komponenter med RGB har stöd för Aura Sync. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> SupremeFX-ljud ROG Strix häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropout-regulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III, du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet. Gamefirst 4 Gamefirst 4 optimerar nätverkstrafiken för snabbare och lagg-fritt online-spelande. Multi-Gate Teaming samlar alla nätverks-kontroller för att skapa en enda massiv bandbredd. Du kommer också kunna ta del av nya "intelligent Mode", vilket automatiskt samlar ihop information till en databas genom att analysera data för att säkerställa att varje spel optimeras för den bästa möjliga prestandan. ASUS-Grid Den helt nya ASUS Grid-portalen håller dig uppdaterad med de senaste drivrutinerna och BIOS-utgåvorna. Dess användarvänliga användargränssnitt kan konfigureras för att visa en mängd olika information, inklusive säkerhetsuppdateringar, de senaste ROG-nyheterna, spelevenemang och specialerbjudanden. AMD Socket AM4 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4