Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ATX-moderkort med AM4-socket för AMD Ryzen™

ASUS TUF B450-PLUS GAMING

  Art.nr: 1004650
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • RGB-funktioner
  • AMD B450-chipset
  • M.2/NVMe PCIe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF B450-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF B450-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF.

Ryzen 3000-ready

TUF B450-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via TUF B450-Plus Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

TUF Languard

TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

TUF B450-PLUS GAMING har en inbyggd M.2 kontakt - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt.

Ta ditt spelande längre med DTS-ljud

TUF B450-PLUS GAMING kommer med exklusivt DTS Custom onboard-ljud. Med hjälp av avancerad emulerings-teknik för att skapa positionsinställningar via stereohörlurar tar DTS Custom ditt ljud till en ny gräns. Med tre förinställningar - Aerial, Soundscape och Tactical - för olika genrer, har du en distinkt fördel i varje spel.

1004650 ASUS ASUS TUF B450-PLUS GAMING 90MB0YM0-M0EAY0 TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF B450-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF B450-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF. TUF B450-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via TUF B450-Plus Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. TUF Languard TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar TUF B450-PLUS GAMING har en inbyggd M.2 kontakt - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt. Ta ditt spelande längre med DTS-ljud TUF B450-PLUS GAMING kommer med exklusivt DTS Custom onboard-ljud. Med hjälp av avancerad emulerings-teknik för att skapa positionsinställningar via stereohörlurar tar DTS Custom ditt ljud till en ny gräns. Med tre förinställningar - Aerial, Soundscape och Tactical - för olika genrer, har du en distinkt fördel i varje spel. AMD Socket AM4 2,4 6 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4