Nyhet

ATX-moderkort med AM4-socket för 3:e Gen AMD Ryzen™

ASUS TUF GAMING B550-PLUS

  Art.nr: 1013499
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • RGB-funktioner
  • AMD B550-chipset
  • M.2/NVMe PCIe/M.2 KEY

Kombinera med

ASUS TUF GAMING B550-PLUS
Produkt du tittar på: ATX-moderkort med AM4-socket för 3:e Gen AMD Ryzen™

1 890:-


  • Pris: 6 018:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF GAMING B550-PLUS -moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF GAMING B550-PLUS har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF.

TUF GAMING B550-PLUS är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via TUF GAMING B550-PLUS inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

TUF Languard

TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

2.5 Gigabit Ethernet

Med 2.5GB Ethernet sparkar TUF Gaming B550-plus upp din LAN-anslutning ett hack med upp till 2,5X bandbreddförbättring. Med din befintliga LAN-kabel kan du dra nytta av denna nätverksuppgradering för att få ett jämnare, fördröjningsfritt spel, streaming av högupplösta videor och njuta av snabbare filöverföringar.

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

TUF GAMING  B550-PLUS har en inbyggd M.2 kontakt - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överföringshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt.

Ta ditt spelande längre med DTS-ljud

TUF GAMING B550-PLUS  kommer med exklusivt DTS Custom onboard-ljud. Med hjälp av avancerad emulerings-teknik för att skapa positionsinställningar via stereohörlurar tar DTS Custom ditt ljud till en ny gräns. Med tre förinställningar - Aerial, Soundscape och Tactical - för olika genrer, har du en distinkt fördel i varje spel.

1013499 ASUS ASUS TUF GAMING B550-PLUS 90MB14G0-M0EAY0 TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF GAMING B550-PLUS -moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF GAMING B550-PLUS har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF. TUF GAMING B550-PLUS är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via TUF GAMING B550-PLUS inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. TUF Languard TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning 2.5 Gigabit EthernetMed 2.5GB Ethernet sparkar TUF Gaming B550-plus upp din LAN-anslutning ett hack med upp till 2,5X bandbreddförbättring. Med din befintliga LAN-kabel kan du dra nytta av denna nätverksuppgradering för att få ett jämnare, fördröjningsfritt spel, streaming av högupplösta videor och njuta av snabbare filöverföringar. M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar TUF GAMING  B550-PLUS har en inbyggd M.2 kontakt - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överföringshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt. Ta ditt spelande längre med DTS-ljud TUF GAMING B550-PLUS  kommer med exklusivt DTS Custom onboard-ljud. Med hjälp av avancerad emulerings-teknik för att skapa positionsinställningar via stereohörlurar tar DTS Custom ditt ljud till en ny gräns. Med tre förinställningar - Aerial, Soundscape och Tactical - för olika genrer, har du en distinkt fördel i varje spel. AMD Socket AM4 1890 SEK 1890 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4