Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Robust gamingmoderkort för 3:e gen Ryzen-processorer

Gigabyte B550 GAMING X V2

  Art.nr: 1015479
  • AMD B550-chipset
  • RGB Fusion 2.0
  • Socket AM4
  • ATX-formfaktor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gigabyte B550 GAMING X V2 är ett ATX-moderkort som med stöd för den tredje generationens AMD-processorer i Ryzen-serien. Moderkortet är utvecklat för att vara extra hållbart och är utrustat med välutvecklad värmeavledning, smarta temperatursensorer och fläktstyrning för utmärkt kylning av dina komponenter. Du får även RGB Fusion 2.0 för möjlighet till synkroniserade ljuseffekter.

Effektiv processorkylning

Med allt flerkärnigare processorer, mer värme- och ström är det viktigt att se till så temperaturen håller sig lägre. Med förstorade värmeavledare får du effektiv kylning för hög prestanda och förlänger även livslängden på din processor.

Gigabyte B550 GAMING X V2

Smart fläktstyrning

Med Smart Fan 5 kan du vid hög belastning av din PC behålla prestandan samtidigt som alla komponenter håller sig nedkylda. Smart Fan 5 stödjer både PWM- och Voltage-fläktar introducerats för att göra moderkortet mer vätskekylvänligt. Genom mjukvara till fläktstyrningen kan du helt styra över alla gränsvärden för vilket nivå du vill att fläktarna arbetar i. Vid låg belastning kan även fläktarna stängas av helt för att minska ljudnivån i rummet när du inte spelar.

Gigabyte B550 GAMING X V2

Ljuseffekter med RGB Fusion 2.0

I AORUS-dimensionen är allt konstruerat digitalt. Belysningen och mönstren anpassas med en  flytande stil. Med 16,7M anpassningsbara färgalternativ och många ljuseffekter låter RGB Fusion 2.0 dig välja ljuseffekter eller synkronisera med andra AORUS-enheter. RGB Fusion Appen låter dig även konrollera belyningen direkt i din smartphone.

RGB Fusion 2.0

Stabil nätverksuppkoppling

Realtek 8118 LAN är ett högpresterande och vänligt nätverkschip för spelare med automatisk bandbreddstilldelning för att säkerställa spelets eller applikationens högsta nätverksprioritet. Det kan ge användarna de mest omfattande funktionerna och den snabbaste och smidigaste internetupplevelsen.

Få bra ljudåtergivning

GIGABYTE-moderkort använder avancerade ljudkondensatorer. Dessa högkvalitativa kondensatorer hjälper till att leverera högupplöst och högkvalitativt ljud för att ge de mest realistiska ljudeffekterna för spelare. Med välutvecklat ljudbrusskydd skiljer i huvudsak kortets känsliga analoga ljudkomponenter från potentiell bullerförorening på PCB-nivå.

PCIe 4.0-redo

Gigabyte B550 GAMING X V2 har två M.2-kortplatser, varav en stöder den senaste PCIe 4.0-standarden för att ge maximal lagringsflexibilitet och de snabbaste datahastigheterna. Båda M.2-kortplatserna stöder NVM Express® RAID för en prestandaförbättring.

För tredje generationens AMD Ryzen-processorer

ATX-moderkortet med AMD Socket AM4 har stöd för: AMD Ryzen 5000-serien, 3rd Gen Ryzen och 3rd Gen Ryzen med Radeon grafikprocessorer. Värt att uppmärksamma däremot att det inte är kompatibelt med specifikt AMD Ryzen 5 3400G och AMD Ryzen 3 3200G.

1015479 1015479 Gigabyte Gigabyte B550 GAMING X V2 B550 GAMING X V2 Gigabyte B550 GAMING X V2 är ett ATX-moderkort som med stöd för den tredje generationens AMD-processorer i Ryzen-serien. Moderkortet är utvecklat för att vara extra hållbart och är utrustat med välutvecklad värmeavledning, smarta temperatursensorer och fläktstyrning för utmärkt kylning av dina komponenter. Du får även RGB Fusion 2.0 för möjlighet till synkroniserade ljuseffekter. Effektiv processorkylningMed allt flerkärnigare processorer, mer värme- och ström är det viktigt att se till så temperaturen håller sig lägre. Med förstorade värmeavledare får du effektiv kylning för hög prestanda och förlänger även livslängden på din processor.Smart fläktstyrningMed Smart Fan 5 kan du vid hög belastning av din PC behålla prestandan samtidigt som alla komponenter håller sig nedkylda. Smart Fan 5 stödjer både PWM- och Voltage-fläktar introducerats för att göra moderkortet mer vätskekylvänligt. Genom mjukvara till fläktstyrningen kan du helt styra över alla gränsvärden för vilket nivå du vill att fläktarna arbetar i. Vid låg belastning kan även fläktarna stängas av helt för att minska ljudnivån i rummet när du inte spelar. Ljuseffekter med RGB Fusion 2.0I AORUS-dimensionen är allt konstruerat digitalt. Belysningen och mönstren anpassas med en  flytande stil. Med 16,7M anpassningsbara färgalternativ och många ljuseffekter låter RGB Fusion 2.0 dig välja ljuseffekter eller synkronisera med andra AORUS-enheter. RGB Fusion Appen låter dig även konrollera belyningen direkt i din smartphone.Stabil nätverksuppkopplingRealtek 8118 LAN är ett högpresterande och vänligt nätverkschip för spelare med automatisk bandbreddstilldelning för att säkerställa spelets eller applikationens högsta nätverksprioritet. Det kan ge användarna de mest omfattande funktionerna och den snabbaste och smidigaste internetupplevelsen. Få bra ljudåtergivning GIGABYTE-moderkort använder avancerade ljudkondensatorer. Dessa högkvalitativa kondensatorer hjälper till att leverera högupplöst och högkvalitativt ljud för att ge de mest realistiska ljudeffekterna för spelare. Med välutvecklat ljudbrusskydd skiljer i huvudsak kortets känsliga analoga ljudkomponenter från potentiell bullerförorening på PCB-nivå. PCIe 4.0-redo Gigabyte B550 GAMING X V2 har två M.2-kortplatser, varav en stöder den senaste PCIe 4.0-standarden för att ge maximal lagringsflexibilitet och de snabbaste datahastigheterna. Båda M.2-kortplatserna stöder NVM Express® RAID för en prestandaförbättring. För tredje generationens AMD Ryzen-processorerATX-moderkortet med AMD Socket AM4 har stöd för: AMD Ryzen 5000-serien, 3rd Gen Ryzen och 3rd Gen Ryzen med Radeon grafikprocessorer. Värt att uppmärksamma däremot att det inte är kompatibelt med specifikt AMD Ryzen 5 3400G och AMD Ryzen 3 3200G. AMD Socket AM4 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4