Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

ATX-moderkort med RGB och välutvecklad processorkylning

MSI B450 TOMAHAWK MAX II

  Art.nr: 1015389
  • ATX formfaktor
  • Socket AM4
  • Stöd för 3:e generationen AMD Ryzen
  • AMD CrossFire
  • M.2/NVMe PCIe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Grundat på erfarenhet och med en lång historia av att skapa de bäst presterande moderkorten packade med smarta funktioner, kan du räkna med att detta MSI B450 Tomahawk MAX II levererar den utmärkt prestanda under extrema förhållanden. Många olika tuning- och felsökningsverktyg står till ditt förfogande för att driva systemet till nya höjder. Du får även många genomtänka och anslutningsmöjligheter som HDMI 2.1, USB-C med Turbo USB 3.2 Gen 2 med 10 GBPS överföring, samt förstärkt PCIe-anslutning för stabilitet och säkerhet för både din värdefulla GPU samt MOBA.

Perfekt för processor med många kärnor

B450 TOMAHAWK MAX II har Core Boost för att stödja fler antal kärnor på processorn och hantera data snabbare, DDR4 boost för minne upp till 4133 MHz och Turbo M.2 för snabbade hårddiskar än någonsin. B450 TOMAHAWK MAX II gör dig redo för framtidens gaming. 

Högre minneshastighet

De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. Med DDR4 Boost når man även hastigheter på upp till 4133 MHz på ramminnet.

Effektiv processorkylning

Med allt flerkärnigare processorer, mer värme- och ström är det viktigt att se till så temperaturen håller sig lägre. Den MSI-utökade PWM-kylflänsen och förbättrad kretsdesign säkerställer att även avancerad CPU kan köras i full prestanda.

MSI B450 TOMAHAWK MAX II Effektiv processorkylning

AMD Crossfire

Crossfire tillåter en dator att dela upp belastningen mellan flera grafikkort. För att nyttja denna funktion krävs det att man har två likadana grafikkort. Det går alltså inte med två olika.

Uppslukande ljud med MSI Audio Boost

Få en uppslukande ljudupplevelsen när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande, omvälvande ljud för att skapa en otroligt spännande spelsession.

RGB Mystic Light Sync

Anpassa och konfigurera din egen färgsättning med RGB-ljus. Välj någon av färgerna från paletten med din smartphone eller MSI Gaming App för att matcha resten av datorns stil. Uttråkad av samma färger? Ändra enkelt hela utseendet i ditt system på en sekund.

RGB Mystic Light Sync

MSI Gaming Lan

Gör dig redo att krossa dina fiender på slagfältet med MSI GAMING LAN som har komponenter av högsta kvalitet, inställda på att leverera den bästa spelupplevelsen utan fördröjningar.

Var först på slagfältet

Detta MSI GAMING moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender.

1015389 1015389 MSI MSI B450 TOMAHAWK MAX II B450 TOMAHAWK MAX II Grundat på erfarenhet och med en lång historia av att skapa de bäst presterande moderkorten packade med smarta funktioner, kan du räkna med att detta MSI B450 Tomahawk MAX II levererar den utmärkt prestanda under extrema förhållanden. Många olika tuning- och felsökningsverktyg står till ditt förfogande för att driva systemet till nya höjder. Du får även många genomtänka och anslutningsmöjligheter som HDMI 2.1, USB-C med Turbo USB 3.2 Gen 2 med 10 GBPS överföring, samt förstärkt PCIe-anslutning för stabilitet och säkerhet för både din värdefulla GPU samt MOBA. Perfekt för processor med många kärnor B450 TOMAHAWK MAX II har Core Boost för att stödja fler antal kärnor på processorn och hantera data snabbare, DDR4 boost för minne upp till 4133 MHz och Turbo M.2 för snabbade hårddiskar än någonsin. B450 TOMAHAWK MAX II gör dig redo för framtidens gaming.  Högre minneshastighet De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. Med DDR4 Boost når man även hastigheter på upp till 4133 MHz på ramminnet. Effektiv processorkylningMed allt flerkärnigare processorer, mer värme- och ström är det viktigt att se till så temperaturen håller sig lägre. Den MSI-utökade PWM-kylflänsen och förbättrad kretsdesign säkerställer att även avancerad CPU kan köras i full prestanda. AMD Crossfire Crossfire tillåter en dator att dela upp belastningen mellan flera grafikkort. För att nyttja denna funktion krävs det att man har två likadana grafikkort. Det går alltså inte med två olika. Uppslukande ljud med MSI Audio Boost Få en uppslukande ljudupplevelsen när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande, omvälvande ljud för att skapa en otroligt spännande spelsession. RGB Mystic Light Sync Anpassa och konfigurera din egen färgsättning med RGB-ljus. Välj någon av färgerna från paletten med din smartphone eller MSI Gaming App för att matcha resten av datorns stil. Uttråkad av samma färger? Ändra enkelt hela utseendet i ditt system på en sekund. MSI Gaming Lan Gör dig redo att krossa dina fiender på slagfältet med MSI GAMING LAN som har komponenter av högsta kvalitet, inställda på att leverera den bästa spelupplevelsen utan fördröjningar. Var först på slagfältet Detta MSI GAMING moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender. AMD Socket AM4 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4