Nyhet

Moderkort med stöd för AMD Ryzen

MSI B550 TOMAHAWK

  Art.nr: 1013557
 • ATX formfaktor
 • Socket AM4
 • Mystic Light
 • AMD CrossFire
 • M.2/NVMe PCIe

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Grundat på erfarenhet och med en lång historia av att skapa de bäst presterande moderkorten packade med smarta funktioner, kan du räkna med att detta MSI B550 Tomahawk levererar den bästa prestanda under de mest extrema förhållanden. Många olika tuning- och felsökningsverktyg står till ditt förfogande för att driva systemet till nya höjder.

B550 TOMAHAWK har Core Boost för att stödja fler antal kärnor på processorn och hantera data snabbare, DDR4 boost för minne upp till 4133 MHz och Turbo M.2 för snabbade hårddiskar än någonsin. B550 TOMAHAWK gör dig redo för framtidens gaming. 

De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. Med DDR4 Boost når man även hastigheter på upp till 4133 MHz på ramminnet.

AMD Crossfire

Crossfire tillåter en dator att dela upp belastningen mellan flera grafikkort. För att nyttja denna funktion krävs det att man har två likadana grafikkort. Det går alltså inte med två olika.

Uppslukande ljud med MSI Audio Boost

Få en uppslukande ljudupplevelsen när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande, omvälvande ljud för att skapa en otroligt spännande spelsession.

RGB Mystic Light Sync

Anpassa och konfigurera din egen färgsättning med RGB-ljus. Välj någon av färgerna från paletten med din smartphone eller MSI Gaming App för att matcha resten av datorns stil. Uttråkad av samma färger? Ändra enkelt hela utseendet i ditt system på en sekund.

MSI 2,5G Gigabit Lan

Gör dig redo att krossa dina fiender på slagfältet med MSI GAMING LAN som har komponenter av högsta kvalitet, inställda på att leverera den bästa spelupplevelsen utan fördröjningar.

Var först på slagfältet

Detta MSI GAMING moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender.

Titta även på

(0 st)
 • AMD B550-chipset
 • ASUS Aura Sync
 • WiFi 6 802.11ax

2 490:-

Titta även på

(0 st)
 • AMD B550-chipset
 • ASUS Aura Sync
 • WiFi 6 802.11ax

2 490:-

1013557 MSI MSI B550 TOMAHAWK MAG B550 TOMAHAWK Grundat på erfarenhet och med en lång historia av att skapa de bäst presterande moderkorten packade med smarta funktioner, kan du räkna med att detta MSI B550 Tomahawk levererar den bästa prestanda under de mest extrema förhållanden. Många olika tuning- och felsökningsverktyg står till ditt förfogande för att driva systemet till nya höjder. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy"> B550 TOMAHAWK har Core Boost för att stödja fler antal kärnor på processorn och hantera data snabbare, DDR4 boost för minne upp till 4133 MHz och Turbo M.2 för snabbade hårddiskar än någonsin. B550 TOMAHAWK gör dig redo för framtidens gaming.  De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. Med DDR4 Boost når man även hastigheter på upp till 4133 MHz på ramminnet. AMD Crossfire Crossfire tillåter en dator att dela upp belastningen mellan flera grafikkort. För att nyttja denna funktion krävs det att man har två likadana grafikkort. Det går alltså inte med två olika. Uppslukande ljud med MSI Audio Boost Få en uppslukande ljudupplevelsen när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande, omvälvande ljud för att skapa en otroligt spännande spelsession. RGB Mystic Light Sync Anpassa och konfigurera din egen färgsättning med RGB-ljus. Välj någon av färgerna från paletten med din smartphone eller MSI Gaming App för att matcha resten av datorns stil. Uttråkad av samma färger? Ändra enkelt hela utseendet i ditt system på en sekund. MSI 2,5G Gigabit Lan Gör dig redo att krossa dina fiender på slagfältet med MSI GAMING LAN som har komponenter av högsta kvalitet, inställda på att leverera den bästa spelupplevelsen utan fördröjningar. Var först på slagfältet Detta MSI GAMING moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender. AMD Socket AM4 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. AMD Socket AM4