Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Moderkort för 3:e generationens AMD Ryzen-processorer

MSI X570-A PRO

  Art.nr: 1009043
 • AMD X570 chipset
 • Socket AM4
 • 2-way CrossFire
 • M.2/NVMe PCIe Gen4
 • MSI Audio Boost

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MSI X570-A PRO moderkort från MSI ger dig som gamer eller kreatör en ultimat upplevelse. Tillverkat med sann ingenjörskonst av komponenter i högsta klass ger dig den bästa spelkänslan och de senaste funktionerna. MSI X570-A PRO låter dig njuta av gränslös grafik med stöd för Crossfire, vilket gör dig redo för prestanda utöver det vanliga.

X570-A är redo att ta emot den senaste tekniken inom PCI-E vilket är Gen4 samt en M.2 disk med upp till 64GB/s bandbredd för att kunna leverera kraft och prestanda när det behövs som mest.

Va först på slagfältet

Detta MSI moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender.

Uppslukande ljud

Få en uppslukande ljudupplevelse när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande och omslutande ljud för att skapa en otroligt spännande upplevelse.

Många smarta funktioner

MSI X570-A PRO är full av funktioner för att förse din dator med snabbare minnen, överklocknings-möjligheter och ökad stabilitet. Med isolerade minneskretsar och optimerad övervakning får man perfekt stabilitet och prestanda, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt system kraschar under spel. 

De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton.

Titta även på

(1 st)
 • ATX formfaktor
 • Socket AM4
 • Dual PCI M.2 SSD-port

2 190:-

Titta även på

(1 st)
 • ATX formfaktor
 • Socket AM4
 • Dual PCI M.2 SSD-port

2 190:-

1009043 MSI MSI X570-A PRO X570-A PRO MSI X570-A PRO moderkort från MSI ger dig som gamer eller kreatör en ultimat upplevelse. Tillverkat med sann ingenjörskonst av komponenter i högsta klass ger dig den bästa spelkänslan och de senaste funktionerna. MSI X570-A PRO låter dig njuta av gränslös grafik med stöd för Crossfire, vilket gör dig redo för prestanda utöver det vanliga. X570-A är redo att ta emot den senaste tekniken inom PCI-E vilket är Gen4 samt en M.2 disk med upp till 64GB/s bandbredd för att kunna leverera kraft och prestanda när det behövs som mest. Va först på slagfältet Detta MSI moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender. Uppslukande ljud Få en uppslukande ljudupplevelse när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande och omslutande ljud för att skapa en otroligt spännande upplevelse. Många smarta funktioner MSI X570-A PRO är full av funktioner för att förse din dator med snabbare minnen, överklocknings-möjligheter och ökad stabilitet. Med isolerade minneskretsar och optimerad övervakning får man perfekt stabilitet och prestanda, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt system kraschar under spel.  De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton. AMD Socket AM4 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. AMD Socket AM4