Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Moderkort för 3:e generationens AMD Ryzen-processorer

MSI X570 Tomahawk WiFi

  Art.nr: 1016175
  • AMD X570 Chipset
  • Socket AM4
  • Mystic Light RGB
  • PCIe 4.0
  • USB-C 3.2 Gen2

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

MSI X570 Tomahawk WiFi är ett kraftfullt gamingmoderkort som levererar högkvalitativ prestanda och ger dig en häftig gamingupplevelse. Den senaste trådlösa lösningen, WiFi 6, stöder MU-MIMO- och BSS-färgteknik och levererar hastigheter på upp till 2400 Mbps. Mystic Light låter dig vara lite extra kreativ med ditt moderkort samt andra enheter som är kompatibla med Mystic Light. Bestäm och sätt färg på moderkortet och andra komponenter och skapa din unika design på ditt system. Det är ett moderkort med många smarta funktioner och integrationer som tar ditt spelande till en helt ny nivå.

Gen4 PCI-E och M.2

MSI X570 Tomahawk WiFi är redo att ta emot den senaste tekniken inom PCI-E vilket är Gen4 samt en M.2 disk med upp till 64GB/s bandbredd för att kunna leverera kraft och prestanda när det behövs som mest.

Uppslukande ljud 

Lev dig in i spelet med ljud i hög kvalitet genom att använda dig av högkvalitativa ljudkomponenter när du spelar. Moderkortet är gjort för att du ska kunna njuta av riktigt härligt ljud när du spelar genom att ljudkomponenter och kretsar har lagts på en reserverad moderkortsdel och isolerats elektriskt. Ljudkretsar som läggs på separata lager i kretskortet säkerställer lika rent ljud för både vänster och höger ljudkanal.

DDR4 Boost

De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton

Smart design

Moderkortet är utformat med smarta funktioner för enkel installation och användning, såsom "keep out zone", SATA- och USB-plats och flera kylningslösningar, allt för att du ska kunna enkelt välja vilken spelutrustning du vill ha. Med "keep out zone" innebär det att du kan enkelt installera ditt moderkort och minimera skadorna om du skulle råka skruva i en skruv snett när du monterar ditt moderkort.

Uppdatera din BIOS

Det finns en knapp för dig som underlättar uppdateringen av din BIOS om du skulle få problem. Med Falsh BIOS-knappen uppdaterar du snabbt och smidigt den gamla versionen till den nya inom några få minuter så du kan sedan snabbt återgå till spelandet. Knappen fungerar även om du inte har CPU, minne eller grafikkort installerat.

Mystic Light

Ge ditt moderkort liv, med Mystic Light kan du välja mellan miljontals färger och bestämma vilken eller vilka färger ditt moderkort ska lysa upp i. Skapa din unika design med en färgkombination som passar dig, synkronisera med andra enheter som är kompatibla med Mystic Light och få en häftig känsla när du spelar. 

1016175 1016175 MSI MSI X570 Tomahawk WiFi MAG X570 TOMAHAWK WIFI MSI X570 Tomahawk WiFi är ett kraftfullt gamingmoderkort som levererar högkvalitativ prestanda och ger dig en häftig gamingupplevelse. Den senaste trådlösa lösningen, WiFi 6, stöder MU-MIMO- och BSS-färgteknik och levererar hastigheter på upp till 2400 Mbps. Mystic Light låter dig vara lite extra kreativ med ditt moderkort samt andra enheter som är kompatibla med Mystic Light. Bestäm och sätt färg på moderkortet och andra komponenter och skapa din unika design på ditt system. Det är ett moderkort med många smarta funktioner och integrationer som tar ditt spelande till en helt ny nivå.Gen4 PCI-E och M.2 MSI X570 Tomahawk WiFi är redo att ta emot den senaste tekniken inom PCI-E vilket är Gen4 samt en M.2 disk med upp till 64GB/s bandbredd för att kunna leverera kraft och prestanda när det behövs som mest.Uppslukande ljud Lev dig in i spelet med ljud i hög kvalitet genom att använda dig av högkvalitativa ljudkomponenter när du spelar. Moderkortet är gjort för att du ska kunna njuta av riktigt härligt ljud när du spelar genom att ljudkomponenter och kretsar har lagts på en reserverad moderkortsdel och isolerats elektriskt. Ljudkretsar som läggs på separata lager i kretskortet säkerställer lika rent ljud för både vänster och höger ljudkanal.DDR4 Boost De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och fotonSmart designModerkortet är utformat med smarta funktioner för enkel installation och användning, såsom "keep out zone", SATA- och USB-plats och flera kylningslösningar, allt för att du ska kunna enkelt välja vilken spelutrustning du vill ha. Med "keep out zone" innebär det att du kan enkelt installera ditt moderkort och minimera skadorna om du skulle råka skruva i en skruv snett när du monterar ditt moderkort.Uppdatera din BIOSDet finns en knapp för dig som underlättar uppdateringen av din BIOS om du skulle få problem. Med Falsh BIOS-knappen uppdaterar du snabbt och smidigt den gamla versionen till den nya inom några få minuter så du kan sedan snabbt återgå till spelandet. Knappen fungerar även om du inte har CPU, minne eller grafikkort installerat.Mystic LightGe ditt moderkort liv, med Mystic Light kan du välja mellan miljontals färger och bestämma vilken eller vilka färger ditt moderkort ska lysa upp i. Skapa din unika design med en färgkombination som passar dig, synkronisera med andra enheter som är kompatibla med Mystic Light och få en häftig känsla när du spelar.  AMD Socket AM4 2399 SEK 2399 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket AM4