Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

E-ATX moderkort med stöd för AMD TR4-processorer

ASUS PRIME X399-A

  Art.nr: 247090
  • E-ATX
  • Socket TR4
  • 2 st M.2 och 1 st U.2-port
  • USB 3.1 Gen 2
  • Aura Sync för RGB-ljus

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime.

ASUS PRIME X399-A är det senaste tillskottet med stöd för TR4-socket vilket är AMD's nya generation processorer som kallas Threadripper. Den har alla tänkbara funktioner och fördelar för att du skall kunna bygga en dator med riktigt högpresterande komponenter för en obeskrivlig kraft oavsett om du skall spela, 3D-animera eller uppleva VR som det borde upplevas.

Laggfritt med Gigabit-Lan

PRIME X399-A har den allra senaste Intel® Ethernet för snabbare, smidigare spelande och datoranvändning. Intels LAN har dubbla fördelar; genom att reducera CPU-overhead och leverera exceptionellt hög TCP- och UDP-genomströmning. Detta minskar processorns belastning avsevärt, så att det finns mer kraft över för dina spel och program!

LANGuard

ASUS LANGuard använder signalkopplingsteknik och ger nätverksskydd på hårdvarunivå. EMI-skydd för de ytmonterade kondensatorerna garanterar en mer tillförlitlig anslutning och högre throughput.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

247090 ASUS ASUS PRIME X399-A 90MB0V80-M0AAY0 ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime. ASUS PRIME X399-A är det senaste tillskottet med stöd för TR4-socket vilket är AMD's nya generation processorer som kallas Threadripper. Den har alla tänkbara funktioner och fördelar för att du skall kunna bygga en dator med riktigt högpresterande komponenter för en obeskrivlig kraft oavsett om du skall spela, 3D-animera eller uppleva VR som det borde upplevas. Laggfritt med Gigabit-Lan PRIME X399-A har den allra senaste Intel® Ethernet för snabbare, smidigare spelande och datoranvändning. Intels LAN har dubbla fördelar; genom att reducera CPU-overhead och leverera exceptionellt hög TCP- och UDP-genomströmning. Detta minskar processorns belastning avsevärt, så att det finns mer kraft över för dina spel och program! LANGuard ASUS LANGuard använder signalkopplingsteknik och ger nätverksskydd på hårdvarunivå. EMI-skydd för de ytmonterade kondensatorerna garanterar en mer tillförlitlig anslutning och högre throughput. AMD Socket TR4 3190 SEK 3190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. AMD Socket TR4