Enkortsdator med HDMI och Quad Core-processor

ASUS Tinker Board

  Art.nr: 242694
  • 2 GB LPDDR3 ramminne
  • Quad Core-processor
  • 192 kHz / 24-bitars ljud
  • 802.11 b/g/n och Bluetooth V4.0 + EDR
  • 4 x USB 2.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Tinker Board är en enkortsdator i en extremt liten formfaktor som erbjuder klassledande prestanda och samtidigt drar nytta av en enastående mekanisk kompatibilitet. Tinker board erbjuder skapare, IoT-entusiaster, PC hobbyister och andra en pålitlig och ytterst kapabel plattform för att bygga och mixtra med idéer till verklighet.

Processor

Med hjälp av en kraftfull och modern quad-core ARM-baserad processor, Rockchip RK3288, erbjuder Tinker board en avsevärt förbättrad prestanda jämfört med andra populära SBC boards.Den har 2 GB LPDDR3 dual-channel minne. Tinker Board är också utrustad med ett SDIO 3.0-gränssnitt som ger betydligt snabbare läs- och skrivhastigheter för microSD-kort som används för OS, applikationer och fillagring.

Grafik

Tinker Board från ASUS drivs av en ARM-baserad Mali T764 GPU, Tinker Boards GPU och fasta funktionsprocessorer möjliggör ett brett användningsområde inklusive högkvalitativ medieuppspelning, spel, bildstabilisering, bearbetning och mer. Multimediaentusiaster kommer att uppskatta H.264 och H.265 uppspelning stöd, inklusive uppspelning av HD och UHD video.

Ljud

Tinker Board har ett HD ljud-codec som stöder upp till 192 kHz / 24-bitars ljud. Ljudutgången stödjer både ljud ut och in utan någon extra modul eller förlängning.

Anslutningar ses på bilden nedan:

Strömförsörjning

Tinker Board kräver 5V / 2 ~ 2.5A ström via mikro-USB-port. Den exakta mängden av ström (mA) Tinker kräver beror på vad som är anslutet till den. För allmänt bruk räcker en 2A strömförsörjning som ger gott om kraft för att driva Tinker Board.

Typiskt använder Tinker board mellan 700 till 1000mA, beroende på vilken kringutrustning som är anslutna. Det kan använda så lite som 500mA när inget är inkopplat. Maximal effekt för Tinker board är 1A. Om du behöver ansluta en USB-enhet för att få effektbehovet över 0.5A, då måste du ansluta till den via en extern USB-hubb.

242694 ASUS ASUS Tinker Board 90MB0QY1-M0EAY0 ASUS Tinker Board är en enkortsdator i en extremt liten formfaktor som erbjuder klassledande prestanda och samtidigt drar nytta av en enastående mekanisk kompatibilitet. Tinker board erbjuder skapare, IoT-entusiaster, PC hobbyister och andra en pålitlig och ytterst kapabel plattform för att bygga och mixtra med idéer till verklighet. Processor Med hjälp av en kraftfull och modern quad-core ARM-baserad processor, Rockchip RK3288, erbjuder Tinker board en avsevärt förbättrad prestanda jämfört med andra populära SBC boards.Den har 2 GB LPDDR3 dual-channel minne. Tinker Board är också utrustad med ett SDIO 3.0-gränssnitt som ger betydligt snabbare läs- och skrivhastigheter för microSD-kort som används för OS, applikationer och fillagring. Grafik Tinker Board från ASUS drivs av en ARM-baserad Mali T764 GPU, Tinker Boards GPU och fasta funktionsprocessorer möjliggör ett brett användningsområde inklusive högkvalitativ medieuppspelning, spel, bildstabilisering, bearbetning och mer. Multimediaentusiaster kommer att uppskatta H.264 och H.265 uppspelning stöd, inklusive uppspelning av HD och UHD video. Ljud Tinker Board har ett HD ljud-codec som stöder upp till 192 kHz / 24-bitars ljud. Ljudutgången stödjer både ljud ut och in utan någon extra modul eller förlängning. Anslutningar ses på bilden nedan: Strömförsörjning Tinker Board kräver 5V / 2 ~ 2.5A ström via mikro-USB-port. Den exakta mängden av ström (mA) Tinker kräver beror på vad som är anslutet till den. För allmänt bruk räcker en 2A strömförsörjning som ger gott om kraft för att driva Tinker Board. Typiskt använder Tinker board mellan 700 till 1000mA, beroende på vilken kringutrustning som är anslutna. Det kan använda så lite som 500mA när inget är inkopplat. Maximal effekt för Tinker board är 1A. Om du behöver ansluta en USB-enhet för att få effektbehovet över 0.5A, då måste du ansluta till den via en extern USB-hubb. Integrerad processor 4 1 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Integrerad processor