Nyhet

ASUS ROG STRIX B460-F GAMING med stöd för 10:e gen Intel-processorer

ASUS ROG STRIX B460-F GAMING

  Art.nr: 1013502
 • ATX-formfaktor
 • Socket 1200
 • RGB-funktioner
 • B460 chipset
 • M.2/NVMe PCIe

Kombinera med

ASUS ROG STRIX B460-F GAMING
Produkt du tittar på: ASUS ROG STRIX B460-F GAMING med stöd för 10:e gen Intel-processorer

1 990:-


 • Pris: 7 137:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ROG Strix B460-F Gaming är ett moderkort med stöd för de senaste Intel-processorerna i Comet Lake-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG Strix B460-F laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG Strix B460-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av olika ljuseffekter.

SupremeFX-ljud

ROG Strix häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III, du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet.

ASUS Languard

ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning.

VR-Anpassat moderkort

Asus ROG Strix B460-F Gaming är "Beyond VR Ready", vilket menar att B460-F har testats med den högsta klassens VR-utrustning för att få fram det mest optimerade systemet för VR. Asus Beyond VR ger ett nytt sätt att konfigurera och bygga ett drömssytem med totalt självförtroende.

Titta även på

Snabbare chipset

(0 st)
 • ATX formfaktor
 • Intel® Z490-chipset
 • ASUS Aura Sync

2 490:-

Titta även på

Snabbare chipset

(0 st)
 • ATX formfaktor
 • Intel® Z490-chipset
 • ASUS Aura Sync

2 490:-

1013502 ASUS ASUS ROG STRIX B460-F GAMING 90MB13R0-M0EAY0 ROG Strix B460-F Gaming är ett moderkort med stöd för de senaste Intel-processorerna i Comet Lake-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG Strix B460-F laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG Strix B460-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av olika ljuseffekter. SupremeFX-ljud ROG Strix häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III, du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet. ASUS Languard ASUS Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning. VR-Anpassat moderkort Asus ROG Strix B460-F Gaming är "Beyond VR Ready", vilket menar att B460-F har testats med den högsta klassens VR-utrustning för att få fram det mest optimerade systemet för VR. Asus Beyond VR ger ett nytt sätt att konfigurera och bygga ett drömssytem med totalt självförtroende. Intel Socket 1200 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. Intel Socket 1200