Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spelanpassat moderkort från GIGABYTE

Gigabyte G1.Sniper Z87

  Art.nr: 197500
  • ATX formfaktor
  • Socket 1150
  • Byggd för i3,i5 & i7-processorer
  • HDMI
  • Killer™ E2200

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gigabyte G1.Sniper Z87

Ett avancerat moderkort med allt du behöver för att kunna bygga en högpresterande gaming-PC. Moderkortet är försett med avancerad ljudteknik, höghastighet USB 3.0-portar och har dessutom stöd för flera grafikkort via SLI. 

Killer™ E2200

Killer™ E2200-plattformen är byggd för maximal nätverksprestanda i online-spel och högupplöst strömmande media. Med funktioner som automatiskt accelererar spel-trafik framför annan nätverkstrafik för smidigare, lagg-fri spelprestanda. Genom prioritering av nätverkstrafik kan du till fullo utnyttja ditt nätverk utan rädsla för att bli kickad från ett on-linespel på grund av hög ping.

GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus

G1.Sniper Z87 kommer med GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus som erbjuder många funktioner och passar ett stort urval komponenter. Ladda din dator med kraftfulla komponenter medan moderkortet ser till att behålla sval och effektiv drift.

Stöd för 4:e generationens Intel ® Core ™-processorer

G1.Sniper Z87 har stöd för den senaste generationens Intel ® Core ™-processorer vilket erbjuder förbättringar både när det gäller prestanda och strömförbrukning. 

*4 års garanti

Registrerar du ditt köp på GIGABYTEs hemsida förlänger du moderkortets garanti till 4 år.

197500 197500 Gigabyte Gigabyte G1.Sniper Z87 G1.Sniper Z87 Gigabyte G1.Sniper Z87 Ett avancerat moderkort med allt du behöver för att kunna bygga en högpresterande gaming-PC. Moderkortet är försett med avancerad ljudteknik, höghastighet USB 3.0-portar och har dessutom stöd för flera grafikkort via SLI.  Killer™ E2200 Killer™ E2200-plattformen är byggd för maximal nätverksprestanda i online-spel och högupplöst strömmande media. Med funktioner som automatiskt accelererar spel-trafik framför annan nätverkstrafik för smidigare, lagg-fri spelprestanda. Genom prioritering av nätverkstrafik kan du till fullo utnyttja ditt nätverk utan rädsla för att bli kickad från ett on-linespel på grund av hög ping. GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus G1.Sniper Z87 kommer med GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Plus som erbjuder många funktioner och passar ett stort urval komponenter. Ladda din dator med kraftfulla komponenter medan moderkortet ser till att behålla sval och effektiv drift. Stöd för 4:e generationens Intel ® Core ™-processorer G1.Sniper Z87 har stöd för den senaste generationens Intel ® Core ™-processorer vilket erbjuder förbättringar både när det gäller prestanda och strömförbrukning.  *4 års garanti Registrerar du ditt köp på GIGABYTEs hemsida förlänger du moderkortets garanti till 4 år. Intel Socket 1150 4,2 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1150