Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

VR-optimerat moderkort för 8:e och 9:e gen Intel-processorer

ASUS Prime B365-Plus

  Art.nr: 1009759
  • ATX-formfaktor
  • Chipset B365
  • Socket 1151
  • M.2 PCIe Gen3 x4
  • Stöd för DDR4 upp till 2666MHz

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner för att ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime.

Överträffande VR-prestanda

Prime 300-serien är inte bara VR redo, den överträffar. ASUS Beyond VR Ready-märket innebär att Prime 300-serien har testats med massor av klassledande komponenter för att säkerställa att dina spel- och underhållningsbehov är redo för maximal prestanda. ASUS Beyond VR Ready öppnar ett nytt sätt att konfigurera och bygga ditt VR-system.

Asus Prime B360M-A

5X Protection III

Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger dig de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet för ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator.

ASUS OptiMem

Överklockning med ett klick

Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. Prime B365 Plus har OC Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. OC Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare.

Flexibla kylreglage

Med Prime B365 Plus har du omfattande kontroll över fläktar, vattenpumpar och till och med allt-i-ett (AIO) kylare- allt detta genom Fan Expert 2+. Oavsett om du kyler med luft eller vatten, konfigurerar Auto-Tuning-läget in alla intelligenta parametrar med ett enda klick.

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

Prime B365 Plus har två inbyggda M.2 kontakter. Med en bandbredd på x4 PCI Express 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt.

1009759 ASUS ASUS Prime B365-Plus 90MB11H0-M0EAY0 ASUS Prime är nästa steg i utvecklingen av ASUS moderkort, född med en stamtavla som sträcker sig tillbaka till 1989. ASUS team av ingenjörer i världsklass brinner för att ge alla möjlighet att dra nytta av anpassning och tuning. Den drivande kraften bakom utvecklingen av Prime är att göra avancerade kontroller anpassade för entusiaster lättillgänglig, maximera prestanda, stabilitet och kompatibilitet för de bästa datorupplevelserna. Enkelt uttryckt: det är dags för Prime. Överträffande VR-prestanda Prime 300-serien är inte bara VR redo, den överträffar. ASUS Beyond VR Ready-märket innebär att Prime 300-serien har testats med massor av klassledande komponenter för att säkerställa att dina spel- och underhållningsbehov är redo för maximal prestanda. ASUS Beyond VR Ready öppnar ett nytt sätt att konfigurera och bygga ditt VR-system. 5X Protection III Prime moderkort är konstruerade med branschledande 5X Protection III, som ger dig de finaste komponenterna, utmärkt kretsdesign och krävande standarder för att garantera kvalitet och långsiktig hållbarhet för ditt moderkort. Det innebär exceptionellt skydd och stabilitet för din dator. Överklockning med ett klick Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. Prime B365 Plus har OC Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. OC Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare. Flexibla kylreglage Med Prime B365 Plus har du omfattande kontroll över fläktar, vattenpumpar och till och med allt-i-ett (AIO) kylare- allt detta genom Fan Expert 2+. Oavsett om du kyler med luft eller vatten, konfigurerar Auto-Tuning-läget in alla intelligenta parametrar med ett enda klick. M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar Prime B365 Plus har två inbyggda M.2 kontakter. Med en bandbredd på x4 PCI Express 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt. Intel Socket 1151 4,5 2 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1151