Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upptäck ASUS ROG Maximus XI Hero WiFi Z390 gaming-moderkortet som ger prestanda, smartare kylning och stöd för snabbare minne under ett nytt utseende. Med mängder av ROG-funktioner som överklockning och kylningsinställningar med ett klick, inbyggd WiFi-modul samt Aura Sync-belysning är det den perfekta grunden för ditt Intel Coffee Lake Refresh-system.

Inbyggt WiFi

Intel® Wireless-AC 9560 heter den trådlösa modul med 2x2 WiFi MU-MIMO 802.11ac-stöd som återfinns på ROG Maximus XI Hero WiFi. Det låter dig slippa nätverkskablar som är i vägen och ger en trådfri upplevelse.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG Maximus XI HERO inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

SupremeFX-ljud

ROG Maximus XI Hero  häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III kan du nu dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet.

5-Way Optimization

5-Way Optimization tar hand om alla komplexa inställningar med ett klick. Den optimerar 5 viktiga delar av systemet baserat på användning i realtid – du får superb processorprestanda och energieffektivitet, stabil digital strömtillförsel, kylning och tysta fläktprofiler samt även nätverks- och ljudinställningar anpassade till programmen du använder. Optimering på 5 sätt garanterar kortfattat att din dator passar perfekt för spelande, underhållning, produktivitet eller nästan vad som helst!

M.2-KYLFLÄNS

ROG Maximus XI Hero har en elegant vinkelformad M.2-kylfläns som håller din SSD-enhet sval. Genom att effektivt leda bort värme från M.2-området minimerar ROG Crosshair VII X Hero risken för den prestandareducering som kan inträffa om diskar blir för varma. Kylflänsens vinkelformade design ger datorn stil och temperatursensorerna känner av temperaturerna i det viktiga M.2-området för övervakning i realtid.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS ROG Maximus XI Hero WIFI 90MB0XR0-M0EAY0 Upptäck ASUS ROG Maximus XI Hero WiFi Z390 gaming-moderkortet som ger prestanda, smartare kylning och stöd för snabbare minne under ett nytt utseende. Med mängder av ROG-funktioner som överklockning och kylningsinställningar med ett klick, inbyggd WiFi-modul samt Aura Sync-belysning är det den perfekta grunden för ditt Intel Coffee Lake Refresh-system. Inbyggt WiFi Intel® Wireless-AC 9560 heter den trådlösa modul med 2x2 WiFi MU-MIMO 802.11ac-stöd som återfinns på ROG Maximus XI Hero WiFi. Det låter dig slippa nätverkskablar som är i vägen och ger en trådfri upplevelse. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG Maximus XI HERO inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. SupremeFX-ljud ROG Maximus XI Hero  häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III kan du nu dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet. 5-Way Optimization 5-Way Optimization tar hand om alla komplexa inställningar med ett klick. Den optimerar 5 viktiga delar av systemet baserat på användning i realtid – du får superb processorprestanda och energieffektivitet, stabil digital strömtillförsel, kylning och tysta fläktprofiler samt även nätverks- och ljudinställningar anpassade till programmen du använder. Optimering på 5 sätt garanterar kortfattat att din dator passar perfekt för spelande, underhållning, produktivitet eller nästan vad som helst! M.2-KYLFLÄNS ROG Maximus XI Hero har en elegant vinkelformad M.2-kylfläns som håller din SSD-enhet sval. Genom att effektivt leda bort värme från M.2-området minimerar ROG Crosshair VII X Hero risken för den prestandareducering som kan inträffa om diskar blir för varma. Kylflänsens vinkelformade design ger datorn stil och temperatursensorerna känner av temperaturerna i det viktiga M.2-området för övervakning i realtid. Intel Socket 1151 3690 SEK 3690 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1151