Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftigt ATX-moderkort för Intel Coffe Lake Refresh-processorer

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

  Art.nr: 1005177
  • Intel® Z390-chipset
  • Socket 1151
  • ATX formfaktor
  • Max 64 GB RAM-minne
  • M.2 PCIe Gen3
  • Max 2 per kund

Kombinera med

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
Produkt du tittar på: Häftigt ATX-moderkort för Intel Coffe Lake Refresh-processorer

2 390:-


  • Pris: 9 559:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ROG STRIX Z390-F Gaming moderkort kombinerar djärv design med grym prestanda och otroligt  ljud för att leverera oöverträffade spelupplevelser. Stöd för de senaste Intel-processorerna i Coffee Lake Refresh-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG STRIX Z390-F Gaming laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet. Gå med i Republiken med ROG STRIX Z390-F Gaming och dominera ditt spel!

3D-Printa dina egna delar

ASUS är den första moderkortstillverkaren för att stödja 3D-utskrifter, vilket gör det lätt att anpassa ditt moderkorts utseende och förbättra systemets prestanda med en rad utskrivbara delar såsom kabeldöljning, namnskylt, I/O-skydd, nyckelring med mera.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG STRIX Z390-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

SupremeFX-ljud

ROG STRIX Z390-F häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III kan du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet.

ASUS Languard

ASUS Languard är på hårdvarunivå ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

1005177 ASUS ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING 90MB0YG0-M0EAY0 ROG STRIX Z390-F Gaming moderkort kombinerar djärv design med grym prestanda och otroligt  ljud för att leverera oöverträffade spelupplevelser. Stöd för de senaste Intel-processorerna i Coffee Lake Refresh-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG STRIX Z390-F Gaming laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet. Gå med i Republiken med ROG STRIX Z390-F Gaming och dominera ditt spel! 3D-Printa dina egna delar ASUS är den första moderkortstillverkaren för att stödja 3D-utskrifter, vilket gör det lätt att anpassa ditt moderkorts utseende och förbättra systemets prestanda med en rad utskrivbara delar såsom kabeldöljning, namnskylt, I/O-skydd, nyckelring med mera. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG STRIX Z390-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. SupremeFX-ljud ROG STRIX Z390-F häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III kan du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet. ASUS Languard ASUS Languard är på hårdvarunivå ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning Intel Socket 1151 4,2 4 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1151