Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF B360-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF B360-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF.

TUF B360-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet.

Överklockning med ett klick

Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. TUF B360-PLUS Gaming innehåller OC Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. OC Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare.

TUF Languard

TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

Intel Ethernet LAN

TUF B360-PLUS GAMING har det allra senaste Intel® Ethernet (I219-V) för snabbare, smidigare spelande och datoranvändning. Intels LAN har dubbla fördelar; genom att reducera CPU-overhead och leverera exceptionellt hög TCP- och UDP-genomströmning. Detta minskar processorns belastning avsevärt, så att det finns mer kraft över för dina spel och program.

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

TUF B360-PLUS GAMING har två inbyggda M.2 kontakter - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via B360-PLUS inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

ASUS ASUS TUF B360-PLUS GAMING 90MB0X10-M0EAY0 TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF B360-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF B360-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF. TUF B360-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet. Överklockning med ett klick Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. TUF B360-PLUS Gaming innehåller OC Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. OC Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare. TUF Languard TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning Intel Ethernet LAN TUF B360-PLUS GAMING har det allra senaste Intel® Ethernet (I219-V) för snabbare, smidigare spelande och datoranvändning. Intels LAN har dubbla fördelar; genom att reducera CPU-overhead och leverera exceptionellt hög TCP- och UDP-genomströmning. Detta minskar processorns belastning avsevärt, så att det finns mer kraft över för dina spel och program. M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar TUF B360-PLUS GAMING har två inbyggda M.2 kontakter - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt. Aura Sync Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via B360-PLUS inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. Intel Socket 1151 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1151