Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust ATX-moderkort för 9:e generationens Intel processorer

ASUS TUF Z390-Plus Gaming (Wifi)

  Art.nr: 1006361
 • ATX-formfaktor
 • M.2/NVMe PCIe
 • Stöd för WiFi
 • USB 3.1
 • RGB-belysning med ASUS Aura
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF Z390-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF Z390-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF.

TUF Z390-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet.

Överklockning med ett klick

Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. TUF Z390-PLUS GAMING innehåller ASUS O.C. Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. ASUS O.C. Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare.

DDR4 överklockning

ASUS T-topologi tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4266 MHz och mer. Vässad produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt crosstalk mellan custom trace paths, så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet.

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

TUF Z390-PLUS GAMING har två inbyggda M.2 kontakter - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt.

TUF Languard

TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

Titta även på

(4 st)
 • Intel® Z390-chipset
 • Socket 1151
 • ATX formfaktor

2 390:-

Titta även på

(4 st)
 • Intel® Z390-chipset
 • Socket 1151
 • ATX formfaktor

2 390:-

1006361 ASUS ASUS TUF Z390-Plus Gaming (Wifi) 90MB0Z90-M0EAY0 TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF Z390-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF Z390-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF. TUF Z390-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet. Överklockning med ett klick Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. TUF Z390-PLUS GAMING innehåller ASUS O.C. Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. ASUS O.C. Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare. DDR4 överklockning ASUS T-topologi tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4266 MHz och mer. Vässad produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt crosstalk mellan custom trace paths, så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet. M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar TUF Z390-PLUS GAMING har två inbyggda M.2 kontakter - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt. TUF Languard TUF Languard är hårdvarunivå nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning Intel Socket 1151 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. Intel Socket 1151