Häftigt ATX-moderkort för 9:e generationens Intel processorer

ASUS TUF Z390-Plus Gaming

  Art.nr: 1006767
  • ATX-formfaktor
  • Intel® Z390-chipset
  • Socket 1151
  • M.2/NVMe PCIe
  • RGB-belysning med ASUS Aura
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF Z390-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF Z390-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF.

TUF Z390-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet.

Överklockning med ett klick

Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. TUF Z390-PLUS GAMING innehåller ASUS O.C. Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. ASUS O.C. Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare.

DDR4 överklockning

ASUS T-topologi tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4266 MHz och mer. Vässad produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt crosstalk mellan custom trace paths, så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet.

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

TUF Z390-PLUS GAMING har två inbyggda M.2 kontakter - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt.

TUF Languard

TUF Languard är ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskyddade komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

Aura Sync

Anpassa dina LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ASUS Z390-Plus Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

1006767 ASUS ASUS TUF Z390-Plus Gaming 90MB0XW0-M0EAY0 TUF är där ambitionen för en tillförlitligt enastående prestanda möter verkligheten. När man bygger ett system som använder TUF Z390-PLUS GAMING-moderkort, kan du bygga med förtroende, total stabilitet och garanterad kompatibilitet. Med TUF Z390-PLUS GAMING har ASUS tagit sitt digitala kamouflagekoncept ännu längre - genom militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modda din dator kan du vara säker på att du gör det på en solid grund med The Ultimate Force - det är TUF. TUF Z390-PLUS GAMING är noggrant konstruerad för att fungera sömlöst med ett brett utbud av högpresterande grafikkort. ASUS löfte om stor kompatibilitet stöds av deras omfattande tillverkarlista som innehåller ledande varumärken och produkter - så att du kan vara säker på kompatibilitet innan du köper det perfekta grafikkortet. Överklockning med ett klick Du behöver inte vara en teknisk expert för att uppleva spännande överklockningsprestanda. TUF Z390-PLUS GAMING innehåller ASUS O.C. Tuner-funktionen för effektiv överklockning med exakt spänningskontroll och övervakning. ASUS O.C. Tuner tar allt krångel genom komplicerade inställningar genom att överklocka ditt system med ett enda klick, det kan inte bli enklare. DDR4 överklockning ASUS T-topologi tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4266 MHz och mer. Vässad produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt crosstalk mellan custom trace paths, så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet. M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar TUF Z390-PLUS GAMING har två inbyggda M.2 kontakter - som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer. Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 överförningshastigheter på upp till 32 Gbps. Ett perfekt val för en disk med operativsystem eller program som gör att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt. TUF Languard TUF Languard är ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskyddade komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning Aura Sync Anpassa dina LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ASUS Z390-Plus Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter. Intel Socket 1151 2,7 3 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1151