Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ATX-moderkort för 9:e generationen Intel processorer

Gigabyte Z390 Gaming X

  Art.nr: 1005272
 • Intel® Z390-chipset
 • Socket 1151
 • ATX-formfaktor
 • Intel GbE LAN
 • M.2 PCIe Gen3 x4

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gigabyte Z390 Gaming X-moderkort med stöd för senaste generationen Coffee Lake Refresh-processorer från Intel. Det är fullspäckat med den senaste tekniken såsom 2-vägs CrossFire, PCIe Gen3 X4 M.2 och snabbt nätverk med GIGABYTE Gaming LAN.

Refreshed BIOS - enkelt, smart och användarvänligt

BIOS är viktigt som ett första steg för att få till de optimala inställningarna. Med det nya mer användarvänliga gränssnittet har Aorus gjort om BIOS från grunden för att ge dig en bättre upplevelse när du ställer in din nya dator.

Dual-Mode M.2 Slot

GIGABYTE Z390 GAMING X är byggd med dubbla M.2-slots. Med en PCIe NVMe + SATA dual-mode design på båda M.2-portarna. Denna konfiguration är utformad för flexibilitet och anpassning så att det passar de flesta användarnas och spelarens önskemål.

Stöd för DDR4 XMP upp till 4000MHz

GIGABYTE erbjuder en beprövad och stabil plattform för dina minnesmoduler. Vi garanterar upp till 4000 MHz men i många fall är ännu högre frekvenser möjliga. Allt du behöver göra är att kontrollera att dina minnesmoduler är av XMP-typ samt att XMP är aktiverat på ditt GIGABYTE-moderkort.

Vad är XMP?

DDR4-minnen körs som standard i 2133MHz, men då tweaking och överklockning av minnena är både avancerat och mödosamt, har minnestillverkarna programmerat in XMP-profiler i modulerna. Dessa profiler kan användas för att automatiskt ändra timings för att fungera med din processor och uppnå högre prestanda.

Intel Gaming LAN 

Intel GbE LAN är en högpresterande, adaptiv gigabit Ethernet-kontroller som möjliggör bättre online-spelande och streamande jämfört med traditionella lösningar.

Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 säkerställer du att prestandan bibehålls medan temperaturerna hålls i schack. Smart Fan 5 låter dig välja vilka fläktuttag som skall spegla vilka specifika temperatursensorer. Med Smart Fan 5 Gigabyte har introducerat ännu fler hybridfläktuttag, där du kan ansluta både tradionellt spänningsstyrda och pulsbreddsmodulerade(PWM) fläktar. 

High-end ljudkondensatorer

GIGABYTE Z390 GAMING X använder sig av avancerade ljudkondensatorer. Dessa högkvalitativa kondensatorer hjälper till att leverera högupplöst och kraftfullt ljud för att ge de mest realistiska ljudeffekterna för spelare.

Virtual Reality

För att skapa en sömlös VR-upplevelse erbjuder GIGABYTE GAMING-moderkort de bästa funktionerna för att få din virtuella verklighet att kännas som din egna. Med tekniker som NVMe-stöd via M.2 eller U.2 och PCIe Armor som stabiliserar tyngre grafikkort är det uppenbart att GIGABYTE GAMING har de verktyg du behöver för att starta din resa i VR.

Titta även på

(0 st)
 • Intel® Z390-chipset
 • Socket 1151
 • ATX-formfaktor

1 490:-

Titta även på

(0 st)
 • Intel® Z390-chipset
 • Socket 1151
 • ATX-formfaktor

1 490:-

1005272 Gigabyte Gigabyte Z390 Gaming X Z390 Gaming X Gigabyte Z390 Gaming X-moderkort med stöd för senaste generationen Coffee Lake Refresh-processorer från Intel. Det är fullspäckat med den senaste tekniken såsom 2-vägs CrossFire, PCIe Gen3 X4 M.2 och snabbt nätverk med GIGABYTE Gaming LAN. Refreshed BIOS - enkelt, smart och användarvänligt BIOS är viktigt som ett första steg för att få till de optimala inställningarna. Med det nya mer användarvänliga gränssnittet har Aorus gjort om BIOS från grunden för att ge dig en bättre upplevelse när du ställer in din nya dator. Dual-Mode M.2 Slot GIGABYTE Z390 GAMING X är byggd med dubbla M.2-slots. Med en PCIe NVMe + SATA dual-mode design på båda M.2-portarna. Denna konfiguration är utformad för flexibilitet och anpassning så att det passar de flesta användarnas och spelarens önskemål. Stöd för DDR4 XMP upp till 4000MHz GIGABYTE erbjuder en beprövad och stabil plattform för dina minnesmoduler. Vi garanterar upp till 4000 MHz men i många fall är ännu högre frekvenser möjliga. Allt du behöver göra är att kontrollera att dina minnesmoduler är av XMP-typ samt att XMP är aktiverat på ditt GIGABYTE-moderkort. Vad är XMP? DDR4-minnen körs som standard i 2133MHz, men då tweaking och överklockning av minnena är både avancerat och mödosamt, har minnestillverkarna programmerat in XMP-profiler i modulerna. Dessa profiler kan användas för att automatiskt ändra timings för att fungera med din processor och uppnå högre prestanda. Intel Gaming LAN  Intel GbE LAN är en högpresterande, adaptiv gigabit Ethernet-kontroller som möjliggör bättre online-spelande och streamande jämfört med traditionella lösningar. Smart Fan 5 Med Smart Fan 5 säkerställer du att prestandan bibehålls medan temperaturerna hålls i schack. Smart Fan 5 låter dig välja vilka fläktuttag som skall spegla vilka specifika temperatursensorer. Med Smart Fan 5 Gigabyte har introducerat ännu fler hybridfläktuttag, där du kan ansluta både tradionellt spänningsstyrda och pulsbreddsmodulerade(PWM) fläktar.  High-end ljudkondensatorer GIGABYTE Z390 GAMING X använder sig av avancerade ljudkondensatorer. Dessa högkvalitativa kondensatorer hjälper till att leverera högupplöst och kraftfullt ljud för att ge de mest realistiska ljudeffekterna för spelare. Virtual Reality För att skapa en sömlös VR-upplevelse erbjuder GIGABYTE GAMING-moderkort de bästa funktionerna för att få din virtuella verklighet att kännas som din egna. Med tekniker som NVMe-stöd via M.2 eller U.2 och PCIe Armor som stabiliserar tyngre grafikkort är det uppenbart att GIGABYTE GAMING har de verktyg du behöver för att starta din resa i VR. Intel Socket 1151 4,5 6 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. Intel Socket 1151