Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Paket med Z390 moderkort och Intel Core i7-9700K

ROG STRIX Z390-F GAMING + Core i7-9700K 3,6GHz

  Art.nr: P284
 • Socket 1151
 • 3.6 GHz Octa-Core
 • Max Turbofrekvens 4.9 GHz
 • Asus ROG STRIX Z390-F GAMING

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Intel Core i7-9700K 3,6GHz
 • ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
Intel Intel® Core™ i7-9700K Coffee Lake Refresh

4 390:-

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Denna nya generation av processorer utökar alla möjligheter och funktioner du tidigare haft i stationära datorer och har även avancerade innovationer som ger spännande nya funktioner.

 9:e generationen

Den 9:e generationen Intel Core-processorer omdefinierar den vanliga stationära datorprestandan med upp till åtta kärnor för mer bearbetningskraft. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen upp till 4,9 GHz och upp till 12 MB cacheminne.

Otrolig VR

För att uppnå en komplett, grym VR-upplevelse behöver du involvera hela plattformen och inte bara någon enstaka komponent. Det som krävs är den perfekta kombinationen av processor, grafikkort, anslutningar och ljud. 

En högpresterande processor är nyckeln till att uppnå en balanserad plattform för att göra dina VR-upplevelser bra. Anslut ditt VR-headset (HMD) till en Intel Core i7 eller i5-baserad dator och förbered dig för fantastiska omslutande VR-upplevelser.

Höjdpunkter och funktioner

 • Intel® Turbo Boost Technology 2.0
 • Intel® Optane™ Memory Support
 • Intel® UHD Graphics
 • Intel® Virtualization Technology 
 • Intel® vPro™ Platform
 • Intel SpeedStep® Technology
 • Intel® BIOS Guard
 • Intel® Boot Guard
 • Intel® OS Guard
 • Intel® Secure Key
 • Och många fler funktioner

OBS! Z390 chipset krävs på moderkort

ASUS Häftigt ATX-moderkort för Intel Coffe Lake Refresh-processorer

2 389:-

ROG STRIX Z390-F Gaming moderkort kombinerar djärv design med grym prestanda och otroligt  ljud för att leverera oöverträffade spelupplevelser. Stöd för de senaste Intel-processorerna i Coffee Lake Refresh-serien. Med revolutionerande teknik och exklusiva ROG innovationer tas prestandan till nästa nivå för att ge dig fördelen mot dina motståndare när du spelar. ROG STRIX Z390-F Gaming laddar varje rörelse av varje spel med spännande energi och utrustar dig med episk hastighet och smidighet. Gå med i Republiken med ROG STRIX Z390-F Gaming och dominera ditt spel!

3D-Printa dina egna delar

ASUS är den första moderkortstillverkaren för att stödja 3D-utskrifter, vilket gör det lätt att anpassa ditt moderkorts utseende och förbättra systemets prestanda med en rad utskrivbara delar såsom kabeldöljning, namnskylt, I/O-skydd, nyckelring med mera.

Aura Sync

Anpassa dina egna LED-effekter med Aura, den intuitiva RGB-funktionen, för att kasta ett fantastiskt sken av olika färger i din dator via ROG STRIX Z390-F Gaming inbyggda RGB-LED-skivor eller RGB-remsor (köpes separat) via de två 4-stiftshuvudena, alla lampor kommer att fungera i perfekt synkronisering. Tänd upp Aura och njut av den kreativa friheten av nio olika ljuseffekter.

SupremeFX-ljud

ROG STRIX Z390-F häftiga SupremeFX ljudteknik har gått upp en nivå vilket ger en exceptionell 113 dB signal-till-brusförhållande på line-in-anslutning för bästa inspelningskvalitet någonsin hos ROG. ASUS har också lagt till en låg dropoutregulator för renare ljudleverans till SupremeFX. S1220A codec och Texas Instruments® RC4580 och OPA1688 op-förstärkare för hög förstärkning med låg distorsion. Det hela blir till ljud som omsluter dig som aldrig förr.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III ljudeffekts-station har en intelligent routing funktion gjord för direktuppspelning. Den nya routingfunktionen skickar strömmar till olika utgångar vilket ger dig full kontroll över vem som hör vad. Med Sonic Studio III kan du nu kan dela dina spännande stunder i spelet. Sonic Studio III kommer också med olika inställningar av ljudprofiler och förbättrad brusfiltrering för samtal med total klarhet.

ASUS Languard

ASUS Languard är på hårdvarunivå ett nätverksskydd som använder signalkopplingsteknik och premium anti-EMI ytmonterade kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre genomströmning, plus elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

P284 ROG STRIX Z390-F GAMING + Core i7-9700K 3,6GHz Intel Socket 1151 6779 SEK 6779 NewCondition PreOrder
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. Intel Socket 1151