Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

600 W nätaggregat med 80 PLUS White-certifiering

Cooler Master Elite V4 600W 80 Plus

  Art.nr: 1013871
  • 600 Watt
  • 80 PLUS White
  • 120 mm fläkt
  • Tål höga temperaturer
  • Peak Power Tolerance

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Cooler Master Elite V4 600W är ett 80 PLUS White-certifierat nätaggregat med 85 % effektivitetsgrad. Ett perfekt alternativ för dig som är ute efter ett pålitligt och effektivt alternativ. Effekten på 600 W lämpar sig extra väl för gamingsystem i mellansegmentet och arbetsdatorer.

80 PLUS White-certifierad

Ett nätaggregats effektivitet är en central faktor, dels för att det påverkar ditt systems prestanda, men också din elräkning. Ju högre effektivitet, desto mindre total kraft krävs för att driva ditt system. Därför har hela Cooler Master Elite V4-serien en garanterad effektivitetsgrad på 85 %, högt nog för att förtjäna 80 PLUS White-stämpeln.

Hållbar, pålitlig och säker

Ditt Elite V4-nätaggregat kommer att prestera i alla lägen, oavsett om du befinner dig 5000 meter över marken eller i miljöer med hög luftfuktighet. Aggregatet klarar temperaturer upp till 40°C och har utformats för alla typer av system, även de som behöver drivas i extrema förhållanden. Den höga maxtemperaturen minimerar dessutom värmebaserat slitage och förlänger produktens livslängd.

Extra kraft vid nödsituation

Detta nätaggregat kan leverera ytterligate 50 W över den maximala belastningen, i upp till 10 sekunder innan det stänger av. Denna nödfunktion ger ditt system chansen att spara data och slutföra viktiga processer, i händelse av plötslig överspänning eller liknande. Kanske inte den mest användbara funktionen i vardagen, men när olyckan är framme kan den vara extremt nyttig.

1013871 Cooler Master Cooler Master Elite V4 600W 80 Plus MPE-6001-ACABN-EU Cooler Master Elite V4 600W är ett 80 PLUS White-certifierat nätaggregat med 85 % effektivitetsgrad. Ett perfekt alternativ för dig som är ute efter ett pålitligt och effektivt alternativ. Effekten på 600 W lämpar sig extra väl för gamingsystem i mellansegmentet och arbetsdatorer.80 PLUS White-certifieradEtt nätaggregats effektivitet är en central faktor, dels för att det påverkar ditt systems prestanda, men också din elräkning. Ju högre effektivitet, desto mindre total kraft krävs för att driva ditt system. Därför har hela Cooler Master Elite V4-serien en garanterad effektivitetsgrad på 85 %, högt nog för att förtjäna 80 PLUS White-stämpeln.Hållbar, pålitlig och säkerDitt Elite V4-nätaggregat kommer att prestera i alla lägen, oavsett om du befinner dig 5000 meter över marken eller i miljöer med hög luftfuktighet. Aggregatet klarar temperaturer upp till 40°C och har utformats för alla typer av system, även de som behöver drivas i extrema förhållanden. Den höga maxtemperaturen minimerar dessutom värmebaserat slitage och förlänger produktens livslängd.Extra kraft vid nödsituationDetta nätaggregat kan leverera ytterligate 50 W över den maximala belastningen, i upp till 10 sekunder innan det stänger av. Denna nödfunktion ger ditt system chansen att spara data och slutföra viktiga processer, i händelse av plötslig överspänning eller liknande. Kanske inte den mest användbara funktionen i vardagen, men när olyckan är framme kan den vara extremt nyttig. Icke modulärt 590 SEK 590 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Icke modulärt