Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kompakt nätaggregat på 650W med tystgående fläkt

Corsair CV Series 650W

  Art.nr: 1014857
  • 650 Watt
  • 80 PLUS Bronze
  • 120 mm fläkt
  • Tystgående vid låg belastning
  • 3 års garanti

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair CV Series 650W är ett enklare nätaggregat som levererar stabil strömtillförsel som garanteras av 80 PLUS Bronze-certifieringen. Det ger högre effektivitet för mindre värme och lägre energiförbrukning. Nätagregatet har en kompakt design vilket gör det idealt att använda vid kompakta datorbyggen och chassin med begränsat utrymme. Som längst är din PSU 125 mm och rymmer en tystgående fläkt på 120 mm.

Låg ljudnivå

Fläkten på 120 mm i Corsair CV650 är effektiv vid hög belastning. Men för att inte störa vid lägre belastningar så stänger nätaggregatet av fläkten. Det sparar både ström och minimerar ljudnivån. 

Kvalité i världsklass

Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Samma omsorg som går in i utformningen och tester av andra produkter från Corsair återfinns även i CV650.

1014857 1014857 Corsair Corsair CV Series 650W CP-9020236-EU Corsair CV Series 650W är ett enklare nätaggregat som levererar stabil strömtillförsel som garanteras av 80 PLUS Bronze-certifieringen. Det ger högre effektivitet för mindre värme och lägre energiförbrukning. Nätagregatet har en kompakt design vilket gör det idealt att använda vid kompakta datorbyggen och chassin med begränsat utrymme. Som längst är din PSU 125 mm och rymmer en tystgående fläkt på 120 mm. Låg ljudnivå Fläkten på 120 mm i Corsair CV650 är effektiv vid hög belastning. Men för att inte störa vid lägre belastningar så stänger nätaggregatet av fläkten. Det sparar både ström och minimerar ljudnivån.  Kvalité i världsklass Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Samma omsorg som går in i utformningen och tester av andra produkter från Corsair återfinns även i CV650. Icke modulärt 690 SEK 690 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Icke modulärt