Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektivt nätaggregat på 550W med tystgående fläkt

Corsair CV550 550W

  Art.nr: 1012039
  • 550 Watt
  • 80 PLUS Bronze
  • 120 mm fläkt
  • Tystgående vid låg belastning
  • 3 års garanti

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair CV550 är ett enklare nätaggregat som levererar stabil strömtillförsel som garanteras av 80 PLUS Bronze-certifieringen. Det har en kompakt design och är endast 125 mm långt och har en 120 mm fläkt. Detta gör det idealt att använda vid kompakta datorbyggen och chassin med begränsat utrymme.

För skydda kablarna och hålla de så samlade som möjligt från nätagget har de omslutits med svarta sleeves. Dessutom ser det bättre ut!

Tystgående fläkt

Fläkten på 120 mm i Corsair CV550 är effektiv vid hög belastning. Men för att inte störa vid lägre belastningar så stänger nätaggregatet av fläkten. Detta sparar både ström och minimerar ljudnivån. 

Kvalité i världsklass

Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Samma omsorg som går in i utformningen och tester av andra produkter från Corsair återfinns även i CV550.

1012039 Corsair Corsair CV550 550W CP-9020210-EU Corsair CV550 är ett enklare nätaggregat som levererar stabil strömtillförsel som garanteras av 80 PLUS Bronze-certifieringen. Det har en kompakt design och är endast 125 mm långt och har en 120 mm fläkt. Detta gör det idealt att använda vid kompakta datorbyggen och chassin med begränsat utrymme. För skydda kablarna och hålla de så samlade som möjligt från nätagget har de omslutits med svarta sleeves. Dessutom ser det bättre ut! Tystgående fläkt Fläkten på 120 mm i Corsair CV550 är effektiv vid hög belastning. Men för att inte störa vid lägre belastningar så stänger nätaggregatet av fläkten. Detta sparar både ström och minimerar ljudnivån.  Kvalité i världsklass Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Samma omsorg som går in i utformningen och tester av andra produkter från Corsair återfinns även i CV550. Icke modulärt 4,7 6 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Icke modulärt