Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair VS550 är ett utmärkt val av nätaggregat för PC-datoruppgraderingar och bygge av dator, vilket ger hög tillförlitlighet och låg ljudnivå. VS-serien är byggd och testad enligt strikta standarder för problemfri installation och smidig drift. 

Effektiv och tystgående fläkt

Med 80 PLUS White minskar både överskottsvärme samt driftskostnaderna samtidigt som fläktkurvan säkerställer låg ljudnivå och ger näst intill ljudlös drift även vid full belastning. Vid låg och mellan-belastning används fläktläget Zero RPM då den inte behöver snurra för just ljudlös användning och fläkten startar bara automatiskt när det behövs.

Kvalité i världsklass

Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Med samma omsorg som går in i utformningen och testerna av andra produkter från Corsair återfinns även i VS550.

Titta även på

(0 st)
  • 650 Watt
  • 80 PLUS White
  • 120 mm fläkt

649:-

Titta även på

(0 st)
  • 650 Watt
  • 80 PLUS White
  • 120 mm fläkt

649:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Corsair Corsair VS550 V3 550W CP-9020171-EU Corsair VS550 är ett utmärkt val av nätaggregat för PC-datoruppgraderingar och bygge av dator, vilket ger hög tillförlitlighet och låg ljudnivå. VS-serien är byggd och testad enligt strikta standarder för problemfri installation och smidig drift.  Effektiv och tystgående fläkt Med 80 PLUS White minskar både överskottsvärme samt driftskostnaderna samtidigt som fläktkurvan säkerställer låg ljudnivå och ger näst intill ljudlös drift även vid full belastning. Vid låg och mellan-belastning används fläktläget Zero RPM då den inte behöver snurra för just ljudlös användning och fläkten startar bara automatiskt när det behövs. Kvalité i världsklass Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Med samma omsorg som går in i utformningen och testerna av andra produkter från Corsair återfinns även i VS550. Icke modulärt 3,7 3 529 SEK 529 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Icke modulärt