Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

500 W nätaggregat med tre års garanti

EVGA 500W White

  Art.nr: 209518
  • 80 PLUS (högre än 80% effektivitet)
  • Tyst 120mm fläkt
  • Kompakt design
  • 3 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

EVGA 500W

EVGA 500W är ett utmärkt val till dig som vill få ut mycket kraft till ett lågt pris. Med 80 PLUS-certifiering får du ut kraft med mer än 80% effektivitet. EVGA 500W har försetts med en tyst 120 mm fläkt som ser till att nätaggregatet håller sig svalt. Utrustad med alla grundläggande anslutningar som ditt system behöver i en kompakt design för att spara utrymme. 

Kontinuerlig strömstyrka

EVGA mäter och märker alla deras nätaggregat i kontinuerlig strömstyrka, det är den stadiga strömstyrkan som nätaggregatet kan generera kontinuerligt, istället för det belopp som levereras vid dess kortlivade topp.

Kraftfull 12V-skena

Utrustad med en kraftfull 12 V-skena för starkt motstånd mot överbelastning

Energieffektiv

Upplev skillnaden med högsta kvalitet 80 PLUS-certifierade nätaggregat från EVGA. Som ger mycket effektiv och ren energi till alla produkter och apparater.

EVGA lämnar hela 3 års garanti på nätaggregatet så att du kan känna dig trygg till din nästa systemuppgradering. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

209518 EVGA EVGA 500W White 100-W1-0500-K2 EVGA 500WEVGA 500W är ett utmärkt val till dig som vill få ut mycket kraft till ett lågt pris. Med 80 PLUS-certifiering får du ut kraft med mer än 80% effektivitet. EVGA 500W har försetts med en tyst 120 mm fläkt som ser till att nätaggregatet håller sig svalt. Utrustad med alla grundläggande anslutningar som ditt system behöver i en kompakt design för att spara utrymme. Kontinuerlig strömstyrkaEVGA mäter och märker alla deras nätaggregat i kontinuerlig strömstyrka, det är den stadiga strömstyrkan som nätaggregatet kan generera kontinuerligt, istället för det belopp som levereras vid dess kortlivade topp.Kraftfull 12V-skenaUtrustad med en kraftfull 12 V-skena för starkt motstånd mot överbelastningEnergieffektivUpplev skillnaden med högsta kvalitet 80 PLUS-certifierade nätaggregat från EVGA. Som ger mycket effektiv och ren energi till alla produkter och apparater.EVGA lämnar hela 3 års garanti på nätaggregatet så att du kan känna dig trygg till din nästa systemuppgradering.  Icke modulärt 4,7 18 529 SEK 529 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Icke modulärt