Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ASUS ROG STRIX modulärt nätaggregat 650W med 80 Plus Gold

ASUS ROG STRIX 650W Gold

  Art.nr: 1009757
  • 650 W effekt
  • 80 Plus Gold-certifierad
  • Fullt modulärt kabelsystem
  • ROG-kylfläns
  • 10 års tillverkargaranti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ROG Strix-serien av nätaggregat kombinerar avancerade kylkomponenter med hög prestanda för en högt effektiv produkt riktad mot gamers. När kommer till kylningen av nätaggregatet så har ROG Strix 650W en massiv kylfläns och Axial-tech fläkt-design som kommer ifrån NVIDIA RTX grafikkort.

Med nätagregatet ROG Strix medföljer klistermärken samt logotyp så att du kan designa utseendet efter egen smak och tycke för att passa bäst i ditt chassi.

ROG Kylfläns

Den integrerade ROG-kylflänsen är 2 gånger större än tidigare kylflänsar vilket ger betydligt lägre temperaturer för nätaggregat i STRIX-serien. En lägre temperatur ger också en längre livslängd och minimalt med slitage på komponenterna och tillåter dessutom 0 db-drift vid lägre belastningar.

Axial tech-fläkt

Axial-fläkten är ett resultat från utvecklingen av kylfläktar till High End ROG-grafikkort. Med ett mindre fläktnav som tillåter längre fläktblad och en barriärring som ökar lufttrycket nedåt ges en mer koncentrerad luftström som effektivt flyttar värmen från kylflänsarna och ser till att nätaggregatet håller sig svalt även vid tyngre belastning.

Fullt modulärt

Tack vare att det är helt modulärt så använder du bara de kablar du behöver och låter de som inte används ligga kvar i lådan tills du behöver dem. Med det modulära stödet blir det snyggt och rent i ditt chassi,

80 Plus Gold-certifierad

80 PLUS Gold-effektivitet minskar driftskostnaderna och överskottsvärme. Dessutom noll-RPM-fläktläge ger i stort sett ett helt tyst nätaggregat vid låga och medelhöga belastningar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009757 ASUS ASUS ROG STRIX 650W Gold ROG-STRIX-650G ROG Strix-serien av nätaggregat kombinerar avancerade kylkomponenter med hög prestanda för en högt effektiv produkt riktad mot gamers. När kommer till kylningen av nätaggregatet så har ROG Strix 650W en massiv kylfläns och Axial-tech fläkt-design som kommer ifrån NVIDIA RTX grafikkort. Med nätagregatet ROG Strix medföljer klistermärken samt logotyp så att du kan designa utseendet efter egen smak och tycke för att passa bäst i ditt chassi. ROG Kylfläns Den integrerade ROG-kylflänsen är 2 gånger större än tidigare kylflänsar vilket ger betydligt lägre temperaturer för nätaggregat i STRIX-serien. En lägre temperatur ger också en längre livslängd och minimalt med slitage på komponenterna och tillåter dessutom 0 db-drift vid lägre belastningar. Axial tech-fläkt Axial-fläkten är ett resultat från utvecklingen av kylfläktar till High End ROG-grafikkort. Med ett mindre fläktnav som tillåter längre fläktblad och en barriärring som ökar lufttrycket nedåt ges en mer koncentrerad luftström som effektivt flyttar värmen från kylflänsarna och ser till att nätaggregatet håller sig svalt även vid tyngre belastning. Fullt modulärt Tack vare att det är helt modulärt så använder du bara de kablar du behöver och låter de som inte används ligga kvar i lådan tills du behöver dem. Med det modulära stödet blir det snyggt och rent i ditt chassi, 80 Plus Gold-certifierad 80 PLUS Gold-effektivitet minskar driftskostnaderna och överskottsvärme. Dessutom noll-RPM-fläktläge ger i stort sett ett helt tyst nätaggregat vid låga och medelhöga belastningar. Modulärt 5 1 1149 SEK 1149 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Modulärt