Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nätaggregat med platta kablar för smidig montering

Cooler Master Silent Pro M II 520W

  Art.nr: 193926
  • 520 Watt
  • 80 Plus Bronze
  • 135 mm fläkt
  • 5 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Cooler Master Silent Pro M II 520W

Från Cooler Master kommer Silent Pro M II som tagits fram utefter den framgångsrika Silent Pro M serien. Tillräckligt kraftfull för att driva en krävande dator med upp till 8 processorer och flera grafikkort i SLI eller X-Fire. Nätaggregatet är byggt i svalt aluminium-koppar som tillsammans med fläkten på 135mm ser till att förbli sval och har näst intill ljudlös drift. Kablarna är platta och hjälper dig att skapa ett snyggt och organiserat bygge med utmärkt luftflöde. Dessutom ingår hela 5 års garanti!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Cooler Master Cooler Master Silent Pro M II 520W RS520-SPM2E3-EU Cooler Master Silent Pro M II 520W Från Cooler Master kommer Silent Pro M II som tagits fram utefter den framgångsrika Silent Pro M serien. Tillräckligt kraftfull för att driva en krävande dator med upp till 8 processorer och flera grafikkort i SLI eller X-Fire. Nätaggregatet är byggt i svalt aluminium-koppar som tillsammans med fläkten på 135mm ser till att förbli sval och har näst intill ljudlös drift. Kablarna är platta och hjälper dig att skapa ett snyggt och organiserat bygge med utmärkt luftflöde. Dessutom ingår hela 5 års garanti! Modulärt 4 11 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Modulärt