Cooler Master V850 SFX Gold - 850 W modulärt nätaggregat med SFX-formfaktor
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

850 W modulärt nätaggregat med SFX-formfaktor

Cooler Master V850 SFX Gold

  Art.nr: 1015629
  • 850 watt
  • 80 PLUS Gold
  • 92 mm fläkt
  • SFX formfaktor
  • 10 års garanti
1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

V SFX Gold är Cooler Masters första serie av SFX-nätaggregat. Efter en stor efterfrågan har de äntligen producerat en PSU speciellt gjord för att tillgodose behoven hos mini-ITX-systembyggare. V850 SFX Gold levererar högsta prestanda i 850 watt och erbjuder en 80 PLUS Gold-effektivitetsgrad, fullmodulära kablar, en 92 mm FDB-fläkt, 16AWG PCIe högeffektiva kablar, 100% japanska kondensatorer och 10 års garanti. Med det medföljande SFX-till-ATX-fästet är V850 SFX Gold kompatibel med chassin som sträcker sig från mini-ITX hela vägen upp till E-ATX-system.

Cooler Master V850 SFX Gold

SFX formfaktor

V850 SFX Gold levererar den högkvalitativa prestanda du förväntar dig av V-serien, i en mini-ITX-kompatibel formfaktor. Eftersom kraven på mindre system har ökat har datorbyggare febrilt letat efter strömförsörjningsenheter i SFX-kategorin och Cooler Master är glada att äntligen kunna tillhandahålla en pålitlig högkvalitativ PSU som är kompatibel med mindre chassin och tillhörande komponenter. En minskning av storleken ska aldrig innebära en minskning av kvaliteten och med V850 SFX Gold gör det inte det. 

80 PLUS Gold® 

V SFX Gold-serien har en 80 PLUS Gold® effektivitetsgrad, vilket innebär att den har en garanterad typisk effektivitet på 90 %. Effektiviteten i ditt nätaggregat är viktig eftersom den direkt påverkar systemets prestanda och din elräkning. Effektivitetsgraden återspeglar inte en PSU:s kvalitet eller tillförlitlighet, utan bara enhetens förmåga att flytta kraft från väggen till dina komponenter. Ju högre din PSU:s effektivitet är, desto lägre är den totala mängden ström som den behöver för att driva ditt system.

80 plus gold ikon

Gör det till ditt

Även om V SFX Gold-serien är gjord för mini-ITX-byggnader kan den också användas för alla ATX-chassin. Med det medföljande SFX-till-ATX-fästet kan du omedelbart konvertera den här enheten från en SFX till en ATX PSU. Det gör den här produkten till Cooler Masters första nätaggregat som kan användas för att driva system som sträcker sig från så små som mini-ITX hela vägen upp till E-ATX moderkort. Cooler Masters motto är "Make It Yours" och med V SFX Golds nästan universella foderkompatibilitet kan du använda denna PSU för att bygga nästan vilket system du helst vill.

Cooler Master V850 SFX Gold

Tyst kylning

Två av de största fördelarna med ett mini-ITX-bygge är de minskade storlekskraven och minskat ljud. Huvudorsaken till ljud i en PSU är vanligtvis fläkten. V SFX Gold-serien använder en 92 mm FDB-fläkt som är extremt tyst. Med sin lilla storlek, höga effektivitet och utmärkta värmeavledning hålls det totala ljudet till ett absolut minimum.

Helt modulär

Ett mini-ITX-chassi betyder minimalt med utrymme för allt. Det betyder inte bara en minskning av platsen för nätaggregatet utan också för de medföljande kablarna. Därför erbjuder V SFX Gold fullmodulära kablar som bara tar upp det absoluta minimumet i utrymme för kabelhantering. Anslut endast de du behöver för ditt system för att bevara så mycket utrymme som möjligt, vilket leder till både förbättrat luftflöde och bättre presentation.

10 års garanti

V SFX Gold-serien erbjuder högkvalitativa nätaggregat som kan och kommer att leverera professionell kvalitet vid normal användning. Du kan lita på den här PSU:n för alla dina datorbehov, oavsett om det är ledigt arbete eller kraftiga, kontinuerliga spelsessioner. Alla modeller i V SFX Gold-serien med 10 års garanti.