Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

650 W modulärt 80 PLUS Bronze-certifierat nätaggregat

Corsair CX650M 650W

  Art.nr: 1005921
  • 650 Watt
  • 80 PLUS Bronze
  • 120 mm fläkt
  • Tystgående även vid hög belastning
  • 5 års garanti
  • Max 1 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CX650M är ett utmärkt val av nätaggregat för grundläggande PC-datoruppgraderingar och bygge av dator, vilket ger hög tillförlitlighet, låg ljudnivå och flexibiliteten hos modulär kabeldragning. CX-serien Modular är byggd och testad enligt strikta standarder för problemfri installation och smidig drift.

Kvalité i världsklass

Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Med samma omsorg som går in i utformningen och testerna av andra produkter från Corsair återfinns även i CX650M.

Modulärt kabelsystem

Eftersom kringkabeln inte är hårdkopplad till nätaggregatet, kan du bara ansluta de kablar du behöver för exakt konfiguration av PCI-E-kort och lagringsenheter. Använd enbart dem kablarna som behövs och förbättra luftflödet i ditt chassi.

Effektiv och tystgående fläkt

När du installerar ett nätaggregat borde du inte behöva tänka på det. Corsair CX650M använder en termiskt styrd fläkt som håller nätaggregatet kyld, körs tystare och minskar även störande brus när man kör systemet med full kraft.

1005921 1005921 Corsair Corsair CX650M 650W CP-9020103-EU CX650M är ett utmärkt val av nätaggregat för grundläggande PC-datoruppgraderingar och bygge av dator, vilket ger hög tillförlitlighet, låg ljudnivå och flexibiliteten hos modulär kabeldragning. CX-serien Modular är byggd och testad enligt strikta standarder för problemfri installation och smidig drift. Kvalité i världsklass Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Med samma omsorg som går in i utformningen och testerna av andra produkter från Corsair återfinns även i CX650M. Modulärt kabelsystem Eftersom kringkabeln inte är hårdkopplad till nätaggregatet, kan du bara ansluta de kablar du behöver för exakt konfiguration av PCI-E-kort och lagringsenheter. Använd enbart dem kablarna som behövs och förbättra luftflödet i ditt chassi. Effektiv och tystgående fläkt När du installerar ett nätaggregat borde du inte behöva tänka på det. Corsair CX650M använder en termiskt styrd fläkt som håller nätaggregatet kyld, körs tystare och minskar även störande brus när man kör systemet med full kraft. Modulärt 4,2 5 890 SEK 890 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Modulärt