Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fullt modulärt 80 Plus Gold-certifierat nätaggregat 650 W

Corsair RM Series™ RM650 80 PLUS Gold Fully Modular

  Art.nr: 1008920
 • 650 W effekt
 • 80 Plus Gold-certifierad
 • Fullt modulärt kabelsystem
 • Effektiva hårdvaruskydd
 • 10 års tillverkargaranti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair RM650 är 80 Plus Gold-certifierad och garanterar därför minskad driftkostnad och mindre överskottsvärme. Dessutom en otroligt tyst fläkt som bara spinner då kylning behövs. Fullt modulärt kabelsystem som låter dig välja att bara använda de kablar som behövs och därmed förbättra luftflödet i chassit.

80 Plus Gold-certifierad

80 PLUS Gold-effektivitet minskar driftskostnaderna och överskottsvärme. Dessutom noll-RPM-fläktläge ger i stort sett ett helt tyst nätaggregat vid låga och medelhöga belastningar.

Fullt modulärt kabelsystem

Eftersom kringkabeln inte är hårdkopplad till nätaggregatet, kan du bara ansluta de kablar du behöver för exakt konfiguration av PCI-E-kort och lagringsenheter. Använd enbart dem kablarna som behövs och förbättra luftflödet i ditt chassi.

Effektiv och tystgående fläkt som bara fläktar vid behov

När du installerar ett nätaggregat borde du inte behöva tänka på det. Corsair RM650 använder en termiskt styrd fläkt som håller nätaggregatet kyld, körs tystare och minskar även störande brus när man kör systemet med full kraft. Faktum är att behöver inte nätaggregatet kylas, stannar fläkten.

Effektiva hårdvaruskydd

Inbyggt i Corsair RM650 finns det en rad olika hårdvaruskydd för att säkerställa en stabil och effektiv drift samt för att skydda både nätaggregatet samt dina komponenter.

 • OPV (Over Voltage Protection)
 • UVP (Under Voltage Protection)
 • OPP (Over Power Protection)
 • SCP (Short Circtuit Protection)
 • OTP (Over Temperature Protection)

Byggkvalitet i världsklass

Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Med samma omsorg som går in i utformningen och testerna av andra produkter från Corsair återfinns även i RM650.

Titta även på

(2 st)
 • 650 Watt
 • 80 PLUS Gold
 • 140 mm fläkt

1 149:-

Titta även på

(2 st)
 • 650 Watt
 • 80 PLUS Gold
 • 140 mm fläkt

1 149:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008920 Corsair Corsair RM Series™ RM650 80 PLUS Gold Fully Modular CP-9020194-EU Corsair RM650 är 80 Plus Gold-certifierad och garanterar därför minskad driftkostnad och mindre överskottsvärme. Dessutom en otroligt tyst fläkt som bara spinner då kylning behövs. Fullt modulärt kabelsystem som låter dig välja att bara använda de kablar som behövs och därmed förbättra luftflödet i chassit. 80 Plus Gold-certifierad 80 PLUS Gold-effektivitet minskar driftskostnaderna och överskottsvärme. Dessutom noll-RPM-fläktläge ger i stort sett ett helt tyst nätaggregat vid låga och medelhöga belastningar. Fullt modulärt kabelsystem Eftersom kringkabeln inte är hårdkopplad till nätaggregatet, kan du bara ansluta de kablar du behöver för exakt konfiguration av PCI-E-kort och lagringsenheter. Använd enbart dem kablarna som behövs och förbättra luftflödet i ditt chassi. Effektiv och tystgående fläkt som bara fläktar vid behov När du installerar ett nätaggregat borde du inte behöva tänka på det. Corsair RM650 använder en termiskt styrd fläkt som håller nätaggregatet kyld, körs tystare och minskar även störande brus när man kör systemet med full kraft. Faktum är att behöver inte nätaggregatet kylas, stannar fläkten. Effektiva hårdvaruskydd Inbyggt i Corsair RM650 finns det en rad olika hårdvaruskydd för att säkerställa en stabil och effektiv drift samt för att skydda både nätaggregatet samt dina komponenter. OPV (Over Voltage Protection)UVP (Under Voltage Protection)OPP (Over Power Protection)SCP (Short Circtuit Protection)OTP (Over Temperature Protection) Byggkvalitet i världsklass Varje Corsair-nätaggregat är designad av deras tekniska team i Kalifornien och byggd enligt exakta specifikationer. Med samma omsorg som går in i utformningen och testerna av andra produkter från Corsair återfinns även i RM650. Modulärt 4,5 2 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Nätaggregat
 3. Modulärt