Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfullt modulärt nätaggregat på 850W med ECO-mode

EVGA SuperNOVA 850 G3

  Art.nr: 1006082
  • 80 PLUS Gold
  • 850 Watt
  • Modulärt
  • ECO-mode
  • 10 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

EVGA SuperNOVA nätaggregat är kända för sin extrema effektivitet, prestanda och sin pålitlighet. EVGA tog det bästa från G2 och gjorde det ännu bättre. SuperNOVA 850W G3 kommer i mindre storlek, förbättrad prestanda och ett helt nytt ECO-mode gör att du själv kan välja att fläktljud minskar när du inte använder datorn.

Komplett kraftpaket

Mindre storlek betyder inte alltid sämre prestanda, EVGA SuperNOVA G3 850W är ett kraftpaket i en liten design som fungerar utmärkt till kraftfulla gamingdatorer och den mindre storleken ger dig dessutom bättre plats för kabeldragning.

ECO-mode

EVGA SuperNOVA G3 850W kommer med en extra knapp för att snabbt byta mellan ECO-mode och vanlig drift. Under ECO-mode minskar belastningen på ditt nätaggregat och gör att du slipper störande fläktljud.

Fullt modulärt

Tack vare att det är helt modulärt så använder du bara de kablar du behöver och låter de som inte används ligga kvar i den snygga väskan som medföljer till kablarna. Med fullt modulärt stöd blir det också snyggt och rent i ditt chassi,

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006082 EVGA EVGA SuperNOVA 850 G3 220-G3-0850-X2 EVGA SuperNOVA nätaggregat är kända för sin extrema effektivitet, prestanda och sin pålitlighet. EVGA tog det bästa från G2 och gjorde det ännu bättre. SuperNOVA 850W G3 kommer i mindre storlek, förbättrad prestanda och ett helt nytt ECO-mode gör att du själv kan välja att fläktljud minskar när du inte använder datorn. Komplett kraftpaket Mindre storlek betyder inte alltid sämre prestanda, EVGA SuperNOVA G3 850W är ett kraftpaket i en liten design som fungerar utmärkt till kraftfulla gamingdatorer och den mindre storleken ger dig dessutom bättre plats för kabeldragning. ECO-mode EVGA SuperNOVA G3 850W kommer med en extra knapp för att snabbt byta mellan ECO-mode och vanlig drift. Under ECO-mode minskar belastningen på ditt nätaggregat och gör att du slipper störande fläktljud. Fullt modulärt Tack vare att det är helt modulärt så använder du bara de kablar du behöver och låter de som inte används ligga kvar i den snygga väskan som medföljer till kablarna. Med fullt modulärt stöd blir det också snyggt och rent i ditt chassi, Modulärt 5 2 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Nätaggregat
  3. Modulärt