Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

650 W fullt modulärt 80 Plus Gold-certifierat nätaggregat

Fractal Design ION Gold 650W Fully Modular

  Art.nr: 1017039
  • 650 watt
  • 80 PLUS Gold
  • 140 mm fläkt
  • 7 års garanti
  • Tyst i drift
990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ion Gold 650W är ett högpresterande nätaggregat med fantastisk elektrisk prestanda, tyst drift och en stor 140 mm dynamisk seriefläkt. Ion Gold är skräddarsydd för dem som letar efter en högkvalitativ strömförsörjning till ett konkurrenskraftigt pris.

Bra prestanda. Helt modulärt. Tyst drift.

ION Gold 650W är ett helt modulärt nätaggregat som resulterar i minskad röra i ditt chassi och medför en enkel installation där du kan utnyttja utrymmet väl. Med ett kompakt djup på 150 mm passar ION Gold även i kompakta chassin och ger extra kabelhanteringsrum i större chassin. Kvalitetskomponenter levererar konsekvent tät spänningsreglering med låg rippel och mindre ljud. Med premium japanska kondensatorer med 105° C på primärsidan får du överlägsen tillförlitlighet och hållbarhet. Genom DC-DC-design får du en mer precis elproduktion och full kompatibilitet med moderna komponenter.

80 PLUS Gold

ION Gold 650W har 80PLUS® guldeffektivitetsgrad för minskat ljud och energiförbrukning och högeffektiv prestanda som slösar mindre energi och minskar värmeproduktionen. Ion Gold är utrustad med en stor temperaturkontrollerad Fractal Design Dynamic 140 mm fläkt, skräddarsydd för användning av strömförsörjning med en exceptionellt låg minimihastighet.

Fractal Design ION Gold 650W Fully Modular