Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ryzen 5 1600 - Hexa Core-processor på 3,2 GHz

AMD Ryzen 5 - 1600

  Art.nr: 243660
  • Socket AM4
  • Klockfrekvens 3,2 GHz
  • Max turbo 3,6 GHz
  • Wraith Spire-kylare medföljer
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer.

AMD Ryzen processorer kommer att göra det möjligt för digitala skapare, VR pionjärer, spelare och teknikintresserade att skapa, spela och uppleva på ett helt nytt plan.

AMD AMD Ryzen 5 - 1600 YD1600BBAEBOX AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer. AMD Ryzen processorer kommer att göra det möjligt för digitala skapare, VR pionjärer, spelare och teknikintresserade att skapa, spela och uppleva på ett helt nytt plan. AMD Socket AM4 5 1 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. AMD Socket AM4