Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AMD Xbox Game Pass PC
AMD Xbox Game Pass PC

Andra generationens Ryzen processor

AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer.

Nya modellen ifrån AMD baserar en förbättrad Zen-arkitetur och tillverkas på 12 istället för 14 nanometer. Hastigheten på processorn är 3,4 GHz som standard och har en turbofrekvens på 3,9 GHz.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003084 AMD AMD Ryzen 5 - 2600 YD2600BBAFBOX Andra generationens Ryzen processor AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer. Nya modellen ifrån AMD baserar en förbättrad Zen-arkitetur och tillverkas på 12 istället för 14 nanometer. Hastigheten på processorn är 3,4 GHz som standard och har en turbofrekvens på 3,9 GHz. AMD Socket AM4 5 7 1439 SEK 1439 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. AMD Socket AM4