Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Psst!

AMD - Ryzen 7 1700X 2 749:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer.

AMD Ryzen processorer kommer att göra det möjligt för digitala skapare, VR pionjärer, spelare och teknikintresserade att skapa, spela och uppleva på ett helt nytt plan.

Titta även på

(1 st)
  • Nya generationen AMD-processorer
  • Klockfrekvens 3,4 GHz
  • Max Turbo 3,8 GHz

2 749:-

Titta även på

(1 st)
  • Nya generationen AMD-processorer
  • Klockfrekvens 3,4 GHz
  • Max Turbo 3,8 GHz

2 749:-

AMD AMD Ryzen 7 - 1700 YD1700BBAEBOX AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer. AMD Ryzen processorer kommer att göra det möjligt för digitala skapare, VR pionjärer, spelare och teknikintresserade att skapa, spela och uppleva på ett helt nytt plan. AMD Socket AM4 5 4 2699 SEK 2699 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. AMD Socket AM4