Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

AMD Ryzen 7 - 2700

AMD Ryzen 7 - 2700

  Art.nr: 1003081
  • Socket AM4
  • Klockfrekvens 3,2GHz
  • Max turbo 4,1GHz
  • Wraith Spire-kylare medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andra generationens Ryzen processor

AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer.Nya modellen ifrån AMD baserar en förbättrad Zen-arkitetur och tillverkars på 12 nanometer istället för 14 nanometer. Hastigheten på processorn är 3,2GHz som standard och har en turbofrekvens på 4,1GHz.

AMD Xbox Game Pass PC
AMD Xbox Game Pass PC

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003081 AMD AMD Ryzen 7 - 2700 YD2700BBAFBOX Andra generationens Ryzen processor AMD har skapat en processor, produkt och varumärke i AMD Ryzen™ som uttrycker kraften och effektiviteten av den helt nya högpresterande och effektiva "Zen" x86-kärnan. Flera arkitektoniska framsteg i kombination med plattform och processteknik visa vägen för användare till nästa generation av datorer.Nya modellen ifrån AMD baserar en förbättrad Zen-arkitetur och tillverkars på 12 nanometer istället för 14 nanometer. Hastigheten på processorn är 3,2GHz som standard och har en turbofrekvens på 4,1GHz. AMD Socket AM4 5 1 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. AMD Socket AM4