Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

AMD Ryzen 7 3800X 8-core 3,9 GHz med Wraith Prism RGB-kylare

AMD Ryzen 7 - 3800X 3.9GHz

  Art.nr: 1008615
 • Socket AM4
 • Klockfrekvens 3,9 GHz
 • Max Turbo 4,5 GHz
 • Wraith Prism RGB-kylare medföljer
 • Stöd för PCIe 4.0 x16

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AMD Xbox Game Pass PC
AMD Xbox Game Pass PC

AMD Ryzen 7 3800X ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har åtta fysiska kärnor som ger dig sann Octa-Core-prestanda för grym prestanda i spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat du vill och behöver göra på din dator.

Med Ryzen 7 3800X medföljer det en Wraith Prism RGB LED-kylare. Den ser till att effektivt kyla ned din processor vid högre belastningar och har dessutom en attraktiv RGB-belysning som du själv väljer färger och förinställda mönster på.

Tredje generationens AMD Ryzen-processorer har stöd för världens första PCIe® 4.0-anslutning för att möjliggöra den mest avancerade moderkort, grafik och lagringstekniken som erbjuds på marknaden. 3:e Gen AMD Ryzen-processorerna är också bakåtkompatibla med tidigare generationer moderkort, som erbjuder oöverträffat värde och kompromisslös prestanda.

Världens mest avancerade stationära processor ger dig prestanda för professionell arbetsbelastning inom videoredigering eller animering och 3D-modellering. Är du en gamer så finns det gott om kraft för att släppa loss på slagfältet.

Titta även på

(1 st)
 • Socket AM4
 • Klockfrekvens 3,8 GHz
 • Max Turbo 4,6 GHz

5 890:-

Titta även på

(1 st)
 • Socket AM4
 • Klockfrekvens 3,8 GHz
 • Max Turbo 4,6 GHz

5 890:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

AMD AMD Ryzen 7 - 3800X 3.9GHz 100-100000025BOX AMD Ryzen 7 3800X ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har åtta fysiska kärnor som ger dig sann Octa-Core-prestanda för grym prestanda i spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat du vill och behöver göra på din dator. Med Ryzen 7 3800X medföljer det en Wraith Prism RGB LED-kylare. Den ser till att effektivt kyla ned din processor vid högre belastningar och har dessutom en attraktiv RGB-belysning som du själv väljer färger och förinställda mönster på. Tredje generationens AMD Ryzen-processorer har stöd för världens första PCIe® 4.0-anslutning för att möjliggöra den mest avancerade moderkort, grafik och lagringstekniken som erbjuds på marknaden. 3:e Gen AMD Ryzen-processorerna är också bakåtkompatibla med tidigare generationer moderkort, som erbjuder oöverträffat värde och kompromisslös prestanda. Världens mest avancerade stationära processor ger dig prestanda för professionell arbetsbelastning inom videoredigering eller animering och 3D-modellering. Är du en gamer så finns det gott om kraft för att släppa loss på slagfältet. AMD Socket AM4 4619 SEK 4619 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Processor
 3. AMD Socket AM4