Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

AMD Ryzen 7 5800X med 8 st kärnor

AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz

  Art.nr: 1015001
  • Socket AM4
  • 8 st kärnor & 16 st trådar
  • Max Turbo 4,7 GHz
  • AMD StoreMI-teknik
  • Stöd för PCIe 4.0

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Var ostoppbar med den oöverträffade hastigheten hos nästa generationens stationära AMD-processorer. AMD Ryzen ™ 5000-serien levererar hög prestanda, oavsett om du spelar de senaste spelen, designar nästa skyskrapa eller jobbar med vetenskaplig data. Med AMD Ryzen 7 5800X har du en processor som gör att du alltid redo och i framkant.

Kraftfull prestanda

AMD Ryzen 7 5800X driver de mest krävande spelen och löser svåra uppgifter som video rendering snabbare. Processorn har utrustats med 8 st kärnor, 16 st trådar, boost på upp till 4,7 GHz och 32 MB cache. Prestanda där du verkligen märker skillnaden.

AMD StoreMI

AMD StoreMI-teknik är ett kraftfullt verktyg för PC-entusiaster som vill förbättra laddningstider, starttider och filhantering. Oavsett hur snabb din nuvarande lagring är så parar AMD StoreMI-teknologin automatiskt dina mest använda filer med en SSD-cache för att ge dig topprestanda.

Spela med den senaste tekniken

Spela med självförtroende. AMD Ryzen 7 5800X levererar oöverträffad prestanda med banbrytande teknik, inklusive Precision Boost 2 och Precision Boost Overdrive. Du får även ta del av PCIe® 4.0-anslutning för att möjliggöra den mest avancerade moderkort-, grafik- och lagringstekniken som erbjuds. AMD Ryzen fortsätter att leverera exceptionell prestanda med sin 7 nm arkitektur.

Enkel att konfigurera

Det har aldrig varit enklare att konfigurera och anpassa din rigg. AMD Ryzen ™ 5000-serie stationära processorer fungerar med AMD 500-seriens moderkort med en enkel BIOS-uppdatering. Processorn är även enkel att justera via programvaran Ryzen ™ Master, så att du får ut så mycket som möjligt av din spelrigg.

1015001 1015001 AMD AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz 100-100000063WOF Var ostoppbar med den oöverträffade hastigheten hos nästa generationens stationära AMD-processorer. AMD Ryzen ™ 5000-serien levererar hög prestanda, oavsett om du spelar de senaste spelen, designar nästa skyskrapa eller jobbar med vetenskaplig data. Med AMD Ryzen 7 5800X har du en processor som gör att du alltid redo och i framkant.Kraftfull prestandaAMD Ryzen 7 5800X driver de mest krävande spelen och löser svåra uppgifter som video rendering snabbare. Processorn har utrustats med 8 st kärnor, 16 st trådar, boost på upp till 4,7 GHz och 32 MB cache. Prestanda där du verkligen märker skillnaden.AMD StoreMIAMD StoreMI-teknik är ett kraftfullt verktyg för PC-entusiaster som vill förbättra laddningstider, starttider och filhantering. Oavsett hur snabb din nuvarande lagring är så parar AMD StoreMI-teknologin automatiskt dina mest använda filer med en SSD-cache för att ge dig topprestanda.Spela med den senaste teknikenSpela med självförtroende. AMD Ryzen 7 5800X levererar oöverträffad prestanda med banbrytande teknik, inklusive Precision Boost 2 och Precision Boost Overdrive. Du får även ta del av PCIe® 4.0-anslutning för att möjliggöra den mest avancerade moderkort-, grafik- och lagringstekniken som erbjuds. AMD Ryzen fortsätter att leverera exceptionell prestanda med sin 7 nm arkitektur.Enkel att konfigureraDet har aldrig varit enklare att konfigurera och anpassa din rigg. AMD Ryzen ™ 5000-serie stationära processorer fungerar med AMD 500-seriens moderkort med en enkel BIOS-uppdatering. Processorn är även enkel att justera via programvaran Ryzen ™ Master, så att du får ut så mycket som möjligt av din spelrigg. AMD Socket AM4 4,8 13 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. AMD Socket AM4