Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Intel® Core™ i5-10600K Comet Lake

Intel Core i5-10600K

  Art.nr: 1012732
  • Socket 1200
  • 4,1 GHz Hexa-Core
  • Intel® UHD Graphics 630
  • Max Turbofrekvens 4.8 GHz
  • Busshastighet: 8,0 GT/s

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Intel® Core™ i5-10600K är en riktigt snabb processor i den senaste serien från Intel kallat Comet Lake. Denna processorn är ett riktigt bra val för dig som bygger en gaming-dator som skall klara de senaste spel-titlarna och tillsammans med ett bra grafikkort leverera hög FPS. 

Intel K-serien levereras utan kylfläkt så att man får möjligheten att köpa till det alternativ som passar bäst till ändamålet.

K-modeller är överklockningsbara

Om du inte tycker att den redan toksnabba hastigheten på i5-10600K räcker till så är den av modell K, vilket betyder att det går att överklocka den. Är du en fena på det redan vet du förmodligen hur man gör men om du inte är det så har de flesta moderkort inbyggt i BIOS färdiga inställningar för respektive processor man kan aktivera med ett klick.

Intel® UHD Graphics 630

Intel's UHD-grafik ger förbättrad mediekonvertering, snabba bildhastigheter och 4K Ultra HD (UHD) -video. Perfekt för den som bygger en enklare dator eller en HTPC så att man inte behöver köpa ett grafikkort.

Intel® Turbo Boost Technology

Intel® Turbo Boost Technology ökar dynamiskt processorns frekvens vid behov genom att dra fördel av värme- och effektutrymmet för att ge dig snabb hastighet när du behöver det och ökad energieffektivitet när du inte gör det.

Intel® Optane ™ support

Intel® Optane-minne är en klass av icke-volatilt minne som sitter i mellan ditt ramminne och lagring (hårddisk) och ger snabbare systemprestanda.
I kombination med Intel® Rapid Storage Technology hanterar den sömlöst flera lagringsenheter medan den presenterar en enda virtuell enhet för operativsystemet, vilket säkerställer att data och filer som används ofta finns på den snabbaste lagringsenheten. Intel® Optane ™ -minne kräver specifik hårdvara och mjukvarukonfiguration.

Besök www.intel.com/OptaneMemory för konfigurationskrav.

1012732 Intel Intel Core i5-10600K BX8070110600K Intel® Core™ i5-10600K är en riktigt snabb processor i den senaste serien från Intel kallat Comet Lake. Denna processorn är ett riktigt bra val för dig som bygger en gaming-dator som skall klara de senaste spel-titlarna och tillsammans med ett bra grafikkort leverera hög FPS.  Intel K-serien levereras utan kylfläkt så att man får möjligheten att köpa till det alternativ som passar bäst till ändamålet. K-modeller är överklockningsbara Om du inte tycker att den redan toksnabba hastigheten på i5-10600K räcker till så är den av modell K, vilket betyder att det går att överklocka den. Är du en fena på det redan vet du förmodligen hur man gör men om du inte är det så har de flesta moderkort inbyggt i BIOS färdiga inställningar för respektive processor man kan aktivera med ett klick. Intel® UHD Graphics 630 Intel's UHD-grafik ger förbättrad mediekonvertering, snabba bildhastigheter och 4K Ultra HD (UHD) -video. Perfekt för den som bygger en enklare dator eller en HTPC så att man inte behöver köpa ett grafikkort. Intel® Turbo Boost Technology Intel® Turbo Boost Technology ökar dynamiskt processorns frekvens vid behov genom att dra fördel av värme- och effektutrymmet för att ge dig snabb hastighet när du behöver det och ökad energieffektivitet när du inte gör det. Intel® Optane ™ support Intel® Optane-minne är en klass av icke-volatilt minne som sitter i mellan ditt ramminne och lagring (hårddisk) och ger snabbare systemprestanda.I kombination med Intel® Rapid Storage Technology hanterar den sömlöst flera lagringsenheter medan den presenterar en enda virtuell enhet för operativsystemet, vilket säkerställer att data och filer som används ofta finns på den snabbaste lagringsenheten. Intel® Optane ™ -minne kräver specifik hårdvara och mjukvarukonfiguration.Besök www.intel.com/OptaneMemory för konfigurationskrav. Intel Socket 1200 5 2 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. Intel Socket 1200