Intel® Core™ i9-10900K Comet Lake

Intel Core i9-10900K

  Art.nr: 1012745
  • Socket 1200
  • 3,7 GHz 10-Core
  • Intel® UHD Graphics 630
  • Max Turbofrekvens 5,3 GHz
  • Busshastighet: 8,0 GT/s

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Intel® Core™ i9-10900K är en av de absolut kraftfullaste processorerna i den senaste serien från Intel kallat Comet Lake. Denna processorn är för dig som bygger en high-end dator som skall klara allt från de senaste spel-titlarna och leverera otroligt hög FPS och bra grafik till dig som skapar, redigerar och arbetar med tunga program och hantering av stora filer.

Intel K-serien levereras utan kylfläkt så att man får möjligheten att köpa till det alternativ som passar bäst till ändamålet.

K-modeller är överklockningsbara

Om du inte tycker att den redan toksnabba hastigheten på i9-10900K räcker till så är den av modell K, vilket betyder att det går att överklocka den. Är du en fena på det redan vet du förmodligen hur man gör men om du inte är det så har de flesta moderkort inbyggt i BIOS färdiga inställningar för respektive processor man kan aktivera med ett klick.

Intel® UHD Graphics 630

Intel's UHD-grafik ger förbättrad mediekonvertering, snabba bildhastigheter och 4K Ultra HD (UHD) -video. Perfekt för den som bygger en enklare dator eller en HTPC så att man inte behöver köpa ett grafikkort.

Intel® Turbo Boost Technology

Intel® Turbo Boost Technology ökar dynamiskt processorns frekvens vid behov genom att dra fördel av värme- och effektutrymmet för att ge dig snabb hastighet när du behöver det och ökad energieffektivitet när du inte gör det.

Intel® Optane ™ support

Intel® Optane-minne är en klass av icke-volatilt minne som sitter i mellan ditt ramminne och lagring (hårddisk) och ger snabbare systemprestanda.
I kombination med Intel® Rapid Storage Technology hanterar den sömlöst flera lagringsenheter medan den presenterar en enda virtuell enhet för operativsystemet, vilket säkerställer att data och filer som används ofta finns på den snabbaste lagringsenheten. Intel® Optane ™ -minne kräver specifik hårdvara och mjukvarukonfiguration.

Besök www.intel.com/OptaneMemory för konfigurationskrav.

1012745 Intel Intel Core i9-10900K BX8070110900K Intel® Core™ i9-10900K är en av de absolut kraftfullaste processorerna i den senaste serien från Intel kallat Comet Lake. Denna processorn är för dig som bygger en high-end dator som skall klara allt från de senaste spel-titlarna och leverera otroligt hög FPS och bra grafik till dig som skapar, redigerar och arbetar med tunga program och hantering av stora filer. Intel K-serien levereras utan kylfläkt så att man får möjligheten att köpa till det alternativ som passar bäst till ändamålet. K-modeller är överklockningsbara Om du inte tycker att den redan toksnabba hastigheten på i9-10900K räcker till så är den av modell K, vilket betyder att det går att överklocka den. Är du en fena på det redan vet du förmodligen hur man gör men om du inte är det så har de flesta moderkort inbyggt i BIOS färdiga inställningar för respektive processor man kan aktivera med ett klick. Intel® UHD Graphics 630 Intel's UHD-grafik ger förbättrad mediekonvertering, snabba bildhastigheter och 4K Ultra HD (UHD) -video. Perfekt för den som bygger en enklare dator eller en HTPC så att man inte behöver köpa ett grafikkort. Intel® Turbo Boost Technology Intel® Turbo Boost Technology ökar dynamiskt processorns frekvens vid behov genom att dra fördel av värme- och effektutrymmet för att ge dig snabb hastighet när du behöver det och ökad energieffektivitet när du inte gör det. Intel® Optane ™ support Intel® Optane-minne är en klass av icke-volatilt minne som sitter i mellan ditt ramminne och lagring (hårddisk) och ger snabbare systemprestanda.I kombination med Intel® Rapid Storage Technology hanterar den sömlöst flera lagringsenheter medan den presenterar en enda virtuell enhet för operativsystemet, vilket säkerställer att data och filer som används ofta finns på den snabbaste lagringsenheten. Intel® Optane ™ -minne kräver specifik hårdvara och mjukvarukonfiguration.Besök www.intel.com/OptaneMemory för konfigurationskrav. Intel Socket 1200 5929 SEK 5929 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. Intel Socket 1200