Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Intel® Core™ i5-9600KF Coffee Lake Refresh

Intel Core i5-9600KF 3,7GHz

  Art.nr: 1010564
 • Socket 1151
 • 3.7 GHz Hexa-Core
 • Max Turbofrekvens 4.6 GHz
 • Busshastighet: 8,0 GT/s
 • Ingen inbyggd grafik
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Denna nya generation av processorer utökar alla möjligheter och funktioner du tidigare haft i stationära datorer och har även avancerade innovationer som ger spännande nya funktioner.

Intel KF-serien levereras utan kylfläkt så att man får möjligheten att köpa till det alternativ som passar bäst till ändamålet.

 9:e generationen

Den 9:e generationen Intel Core-processorer omdefinierar den vanliga stationära datorprestandan med upp till sex kärnor för mer bearbetningskraft. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen upp till 4,6 GHz och upp till 9 MB cacheminne.

Otrolig VR

För att uppnå en komplett, grym VR-upplevelse behöver du involvera hela plattformen och inte bara någon enstaka komponent. Det som krävs är den perfekta kombinationen av processor, grafikkort, anslutningar och ljud. 

En högpresterande processor är nyckeln till att uppnå en balanserad plattform för att göra dina VR-upplevelser bra. Anslut ditt VR-headset (HMD) till en Intel Core i7 eller i5-baserad dator och förbered dig för fantastiska omslutande VR-upplevelser.

Höjdpunkter och funktioner

 • Intel® Turbo Boost Technology 2.0
 • Intel® Optane™ Memory Support
 • Intel® Virtualization Technology 
 • Intel® BIOS Guard
 • Intel® Boot Guard
 • Intel® OS Guard
 • Intel® Secure Key
 • Och många fler funktioner


OBS! Z390 chipset krävs på moderkort samt ett separat grafikkort

1010564 1010564 Intel Intel Core i5-9600KF 3,7GHz BX80684I59600KF Med senaste tillskottet från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Denna nya generation av processorer utökar alla möjligheter och funktioner du tidigare haft i stationära datorer och har även avancerade innovationer som ger spännande nya funktioner. Intel KF-serien levereras utan kylfläkt så att man får möjligheten att köpa till det alternativ som passar bäst till ändamålet.  9:e generationen Den 9:e generationen Intel Core-processorer omdefinierar den vanliga stationära datorprestandan med upp till sex kärnor för mer bearbetningskraft. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen upp till 4,6 GHz och upp till 9 MB cacheminne. Otrolig VR För att uppnå en komplett, grym VR-upplevelse behöver du involvera hela plattformen och inte bara någon enstaka komponent. Det som krävs är den perfekta kombinationen av processor, grafikkort, anslutningar och ljud.  En högpresterande processor är nyckeln till att uppnå en balanserad plattform för att göra dina VR-upplevelser bra. Anslut ditt VR-headset (HMD) till en Intel Core i7 eller i5-baserad dator och förbered dig för fantastiska omslutande VR-upplevelser. Höjdpunkter och funktioner Intel® Turbo Boost Technology 2.0Intel® Optane™ Memory SupportIntel® Virtualization Technology Intel® BIOS GuardIntel® Boot GuardIntel® OS GuardIntel® Secure KeyOch många fler funktioner OBS! Z390 chipset krävs på moderkort samt ett separat grafikkort Intel Socket 1151 5 8 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Processor
 3. Intel Socket 1151