Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Intel® Core™ i7-8086K Limited Edition

Intel Core i7-8086K Limited Edition

  Art.nr: 1004063
  • Socket 1151
  • 4 GHz Hexa-Core
  • Max Turbofrekvens 5 GHz
  • Busshastighet: 8,0 GT/s
  • 64-bit processor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

För 40 års sedan släppte Intel® sin processor med namn 8086, denna processorn banade vägen för dagens processorer. Därför vill Intel nu fira detta med sin nya limited edition Core™ i7-8086K. Med Core™ i7-8086K Limited Edition från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Denna nya generation av processorer utökar alla möjligheter och funktioner du tidigare haft i stationära datorer och har även avancerade innovationer som ger spännande nya funktioner.

8:e generationen Intel Core-processor

Den 8:e generationen Intel® Core™-processorer omdefinierar den vanliga stationära datorprestandan med upp till sex kärnor för mer bearbetningskraft vilket är två kärnor mer än den tidigare generationen Intel® Core™-processorfamilj. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen upp till 5 GHz och upp till 12 MB cacheminne.

Otrolig VR

För att uppnå en komplett, grym VR-upplevelse behöver du involvera hela plattformen och inte bara någon enstaka komponent. Det som krävs är den perfekta kombinationen av processor, grafikkort, anslutningar och ljud. 

En högpresterande processor är nyckeln till att uppnå en balanserad plattform för att göra dina VR-upplevelser bra. Anslut ditt VR-headset (HMD) till en Intel® Core™ i7 eller i5-baserad dator och förbered dig för fantastiska omslutande VR-upplevelser.

Intel Intel Core i7-8086K Limited Edition BX80684I78086K För 40 års sedan släppte Intel® sin processor med namn 8086, denna processorn banade vägen för dagens processorer. Därför vill Intel nu fira detta med sin nya limited edition Core™ i7-8086K. Med Core™ i7-8086K Limited Edition från Intel är du redo för fantastiska upplevelser i spel, VR och underhållning. Denna nya generation av processorer utökar alla möjligheter och funktioner du tidigare haft i stationära datorer och har även avancerade innovationer som ger spännande nya funktioner. 8:e generationen Intel Core-processor Den 8:e generationen Intel® Core™-processorer omdefinierar den vanliga stationära datorprestandan med upp till sex kärnor för mer bearbetningskraft vilket är två kärnor mer än den tidigare generationen Intel® Core™-processorfamilj. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen upp till 5 GHz och upp till 12 MB cacheminne. Otrolig VR För att uppnå en komplett, grym VR-upplevelse behöver du involvera hela plattformen och inte bara någon enstaka komponent. Det som krävs är den perfekta kombinationen av processor, grafikkort, anslutningar och ljud. En högpresterande processor är nyckeln till att uppnå en balanserad plattform för att göra dina VR-upplevelser bra. Anslut ditt VR-headset (HMD) till en Intel® Core™ i7 eller i5-baserad dator och förbered dig för fantastiska omslutande VR-upplevelser. Intel Socket 1151 4390 SEK 4390 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Processor
  3. Intel Socket 1151