Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

8GB RAM-minne med värmespridare i aluminium

Corsair Vengeance Pro Red 8GB 2133MHz

  Art.nr: 203957
  • 8 GB DDR3
  • 2x 4 GB 2133MHz
  • CL 9
  • Konstruerad för överklockning
  • Värmespridare i anodiserat aluminium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snabbhet och stabilitet. Perfekt för överklockning!

Corsair Vengeance Pro är en ny serie minnesmoduler konstruerade för effektiv överklockning med de senaste 3:e och 4:e generationens Intel ® Core ™-plattformar, med åtta lagers PCB och ICS erbjuds imponerande överklocknings potential.

Corsair Vengeance Pro är utrustade med värmespridare i aluminium, detta erbjuder överlägsen värme avledning, låga temperatur och ett aggressivt utseende passar den perfekt i speldatorn.

Extreme Memory Profile 1,3 (XMP) är en automatisk överklocknings profil som erbjuder en stabil överklockning av RAM-minnet för bästa möjliga prestandan, det har det aldrig varigt enklare att överklocka.                                 

              

Konstruerad för överklockning

Vengeance Pro serien är byggd med en åtta-lagers PCB och högt skärmade kretsar. Den effektiva värmespridaren i aluminium ger effektiv kylning för låga temperaturer och överklockningspotential. Värmespridaren tillåter inte bara effektivkylning utan även en aggressiv och snygg design är  bygd för att visas.

Corsair Corsair Vengeance Pro Red 8GB 2133MHz CMY8GX3M2B2133C9R Snabbhet och stabilitet. Perfekt för överklockning! Corsair Vengeance Pro är en ny serie minnesmoduler konstruerade för effektiv överklockning med de senaste 3:e och 4:e generationens Intel ® Core ™-plattformar, med åtta lagers PCB och ICS erbjuds imponerande överklocknings potential. Corsair Vengeance Pro är utrustade med värmespridare i aluminium, detta erbjuder överlägsen värme avledning, låga temperatur och ett aggressivt utseende passar den perfekt i speldatorn. Extreme Memory Profile 1,3 (XMP) är en automatisk överklocknings profil som erbjuder en stabil överklockning av RAM-minnet för bästa möjliga prestandan, det har det aldrig varigt enklare att överklocka.                                                 Konstruerad för överklockning Vengeance Pro serien är byggd med en åtta-lagers PCB och högt skärmade kretsar. Den effektiva värmespridaren i aluminium ger effektiv kylning för låga temperaturer och överklockningspotential. Värmespridaren tillåter inte bara effektivkylning utan även en aggressiv och snygg design är  bygd för att visas. DDR3 4,7 6 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR3