Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

8 GB RAM-minne för Apple-datorer

Crucial SO-DIMM DDR3L 1600MHz Apple 8GB

  Art.nr: 1007180
  • 8 GB SODIMM DDR3
  • 1600 MHz
  • CL 11
  • Anpassat för Mac
  • Livstids garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Eliminera gissningleken av att uppgradera din Mac med ett minne anpassat för Mac-system. Eftersom Apple®-datorer ofta har mycket specifika minneskrav, inklusive specifika komponentdensiteter, hastigheter och SPD-programmeringsspecifikationer, är det viktigt att använda minne som är konstruerat för din Mac. Med mer än ett decennium av erfarenhet av att tillverka och utveckla minne för alla typer av Apple-datorer kan du lita på ett Crucial minne för att optimera ditt Mac-system's prestanda.

Optimerade och testade

När du använder ditt Apple-dator förväntar du dig intuitiv och pålitligt prestanda. Förvänta dig samma sak ur ditt minne. Varje modul som lämnar Crucial har testats omfattande på komponentnivå för spännings- och temperaturmotstånd, signalintegritet och programkompatibilitet. Ännu bättre är att modulerna är bly- och halogenfria.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1007180 Crucial Crucial SO-DIMM DDR3L 1600MHz Apple 8GB CT8G3S160BM Eliminera gissningleken av att uppgradera din Mac med ett minne anpassat för Mac-system. Eftersom Apple®-datorer ofta har mycket specifika minneskrav, inklusive specifika komponentdensiteter, hastigheter och SPD-programmeringsspecifikationer, är det viktigt att använda minne som är konstruerat för din Mac. Med mer än ett decennium av erfarenhet av att tillverka och utveckla minne för alla typer av Apple-datorer kan du lita på ett Crucial minne för att optimera ditt Mac-system's prestanda. Optimerade och testade När du använder ditt Apple-dator förväntar du dig intuitiv och pålitligt prestanda. Förvänta dig samma sak ur ditt minne. Varje modul som lämnar Crucial har testats omfattande på komponentnivå för spännings- och temperaturmotstånd, signalintegritet och programkompatibilitet. Ännu bättre är att modulerna är bly- och halogenfria. SoDimm DDR3 4 1 649 SEK 649 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. SoDimm DDR3