Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Crucial Ballistix Black RGB 3200 Mhz 16 GB

Ballistix Ballistix Black RGB 3200MHz 2x8GB

  Art.nr: 1011939
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • Anpassningsbar RGB-belysning
  • CL 16
  • Livstids garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sätt personlig prägel på din dator med lysande komponenter i regnbågens alla färger. Crucial Ballistix DDR4 har RGB-belysning, är skapad för att ge optimal prestanda vid överklockning och är ett bra val för alla gamers och prestanda-entusiaster. RAM-minnet har värmeavledare i anodiserat aluminium för att avleda värmen på bästa möjliga sätt och håller det svalt även under tyngre belastning.

Crucial Ballistix Black RGB 3200 Mhz 16 GB

Micron®-kvalitet

Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti!

Enkelt att installera

Med Plug-and-play görs installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. Ballistix har XMP 2.0-profiler för att klocka sig själv till rätt hastighet för ditt system.

1011939 Ballistix Ballistix Ballistix Black RGB 3200MHz 2x8GB BL2K8G32C16U4BL Sätt personlig prägel på din dator med lysande komponenter i regnbågens alla färger. Crucial Ballistix DDR4 har RGB-belysning, är skapad för att ge optimal prestanda vid överklockning och är ett bra val för alla gamers och prestanda-entusiaster. RAM-minnet har värmeavledare i anodiserat aluminium för att avleda värmen på bästa möjliga sätt och håller det svalt även under tyngre belastning. Micron®-kvalitet Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti! Enkelt att installera Med Plug-and-play görs installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. Ballistix har XMP 2.0-profiler för att klocka sig själv till rätt hastighet för ditt system. DDR4 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4